24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    O Ryan Gosling τρώει τα δημητριακά του. Το συγκινητικό video φόρος τιμής στο δημιουργό του διάσημου meme του

    Ένα από τα διάσημα memes που χαρακτήρισαν το δημοφιλή ηθοποιό Ryan Gosling ήταν το “Ryan Gosling won’t eat his cereal” το οποίο δημιούργησε ο σκηνοθέτης Ryan McHenry το 2013 προκαλώντας πανικό στο Vine.

    Δύο χρόνια αργότερα, μετά από μία άνιση μάχη, ο McHenry έφυγε από τη ζωή από καρκίνο των οστών και ο Gosling τίμησε την μνήμη του τρώγοντας τελικά τα δημητριακά του.

    ryan gosling cereal

    Ο άτυχος σκηνοθέτης, που έγινε γνωστός από το meme το οποίο χαρακτηρίζει όσο κανένα άλλο το γοητευτικό ηθοποιό, έμαθε για την ασθένειά του έξι μήνες μετά το upload του πρώτου video στο Vine. Η περιπέτειά του είδε το φως της δημοσιότητας στο Internet, όπου ενημέρωνε τους fans του για την υγεία του, ενώ, όταν χρειάστηκε, συγκεντρώθηκαν και χρήματα για μία εγχείρηση στο πόδι, που δυστυχώς ωστόσο δεν μπόρεσε να τον κρατήσει στη ζωή. Οι fans του ζητούσαν επίμονα από τον Gosling να τιμήσει τη μνήμη του με ένα video το οποίο είχε ζητήσει και ο ίδιος ο ManHenry, έτσι ο ηθοποιός ανέβασε στο twitter και το Vine μία συγκινητική στιγμή όπου τρώει τα δημητριακά του, λέγοντας το δικό του συμβολικό αντίο…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles