16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Mε S-Pen το νέο Samsung Galaxy S IV;

    Σύμφωνα με έντονη φημολογία, το νέο Galaxy S IV της Samsung, είναι πολύ πιθανό να συνοδεύεται από το γνωστό… S-Pen, που προέρχεται από την Galaxy Note σειρά προιόντων της εταιρείας!

    H Samsung είναι προφανές ότι θέλει να προσδώσει προστιθέμενη αξία στο νέο της δημιούργημα, καθώς και χαρακτηριστικά που να το διαφοροποιούν από τον ανταγωνισμό. Tο νέο Galaxy S IV σύμφωνα με εκτιμήσεις αναμένεται να ενσωματώνει οθόνη 5 ιντσών, με ανάλυση 1920×1080 pixels, κάτι που θα το ανεβάσει… κατηγορία, φέρνοντας το πιο κοντά στις συσκευές που ονομάζουμε “phablets”. H οθόνη θα είναι τεχνολογίας AMOLED με pixel density που θα αγγίζει τα εξωπραγματικά 441ppi, που όμως έχουμε δει και σε άλλες νέες 5ιντσες συσκευές (π.χ HTC Butterfly).

    Tο νέο Galaxy S IV αναμένεται επίσης να διαθέτει για “κινητήρα” το νέο quad-core Exynos 5440 chipset, που αναμένεται να κατασκευάζεται με μέθοδο 28nm high-K/ metal gate που έχουμε συναντήσει και στην κατασκευή επεξεργαστών για υπολογιστές πολλά χρόνια τώρα από την Intel. Φημολογείται επίσης ότι θα ενσωματώνει κάμερα με αισθητήρα 13 Megapixels με υψηλής ποιότητας φακούς και flash και πως το πάχος του δεν θα ξεπερνάει τα 9,2 χιλιοστά. Aκόμη δεν ξέρουμε πότε η Samsung θα κυκλοφορήσει το νέο της προιόν, αλλά λέγεται ότι αυτό θα συμβεί κάποια στιγμή μέσα στον Aπρίλιο της νέας χρονιάς.

    Πηγή: NextPowerUp

    Related Articles

    8 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles