20.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Sailfish OS 2.0 από την Jolla που ψάχνει πλέον συνεργασία και με άλλους κατασκευαστές! (MWC 2015)

    Τη δεύτερη γενιά του λειτουργικού της, την έκδοση Sailfish OS 2.0 παρουσίασε η Jolla στο πλαίσιο του MWC 2015, απευθύνοντας ταυτόχρονα πρόσκληση μεταξύ άλλων σε εταιρείες από τη Ρωσία, την Ινδία, την Κίνα και την Ιαπωνία να ενταχθούν στο “πλήρωμά” της.

    jolla tablet

    Το νέο software υπόσχεται ένα βελτιωμένο user interface για το χρήστη, όπως, επίσης, και υποστήριξη για Intel chips. Θα διαθέτει βελτιωμένο σύστημα ειδοποιήσεων, καθώς και προβολή events, όπως επίσης και απλούστερη πρόσβαση στις βασικές λειτουργίες μέσω swiping. Η Jolla υπόσχεται επίσης έμφαση στην προστασία της ιδιωτικότητας του χρήστη.

    Το καινοτόμο startup, που δημιουργήθηκε στη Φινλανδία το 2011 από πρώην υπαλλήλους της Nokia, μας έχει εντυπωσιάσει τα τελευταία χρόνια με την ανάπτυξη τόσο του Sailfish λειτουργικού όσο και των Jolla Tablet και Jolla Phone.

    Τώρα, με αφορμή και την παρουσίαση του Sailfish OS 2.0, ανοίγει το λειτουργικό της και για τη χορήγηση άδεια λειτουργίας του σε OEMs καθώς και άλλους συνεργάτες, με στόχο να φτάσει σε ακόμη περισσότερες συσκευές, με τη νέα περίοδο της εταιρείας να ξεκινάει από το δεύτερο τρίμηνο αυτού του έτους.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles