23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Samsung: Διέρρευσαν φωτογραφίες των νέων Gear Fit 2 και Gear IconX!

    Ο γνωστός leaker @evleaks φαίνεται πως «χτύπησε» ξανά, αυτή τη φορά με press renders των επερχόμενων Gear Fit 2 και Gear IconX της Samsung.

    phpd8gwnq

    Οι φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν στα τέλη Απριλίου και μας δείχνουν πως θα είναι – πιθανότατα- τόσο το Gear Fit 2 (διάδοχος του από το 2014 Gear Fit που όλοι γνωρίζουμε) αλλά και τα νέα Gear IconX ακουστικά θα οποία θα μπορείτε να φοράτε όση ώρα γυμνάζεστε για να ακούτε μουσική αλλά και να επικοινωνείτε με φίλους ή συνεργάτες.

    phpdpn66x

    Όπως είπαμε οι φωτογραφίες μπορεί να δημοσιεύθηκαν στο επίσημο blog του Evan Blass ενώ προέρχονται βασικά από την επίσημη σελίδα της Samsung για την S Health υπηρεσία της, χωρίς όμως να συνοδεύονται από επιπλέον πληροφορίες όπως τεχνικά χαρακτηριστικά, τιμή ή ημερομηνία πιθανής ανακοίνωσης.

     

    php8lx7sd
    Βασισμένοι σε φήμες λοιπόν θα σας πούμε οτι το Gear Fit 2 αναμένεται να διαθέτει μία κυρτή AMOLED οθόνη 1,84 ιντσών, 4GB αποθηκευτικού χώρου, GPS, πλήρη αδιαβροχοποίηση, αισθητήρα καρδιακών παλμών και φυσικά όλα τα καλούδια που θα περίμενε κανείς από ένα καλό fitness tracker! Αντίστοιχα τα Gear IconX ακουστικά αναμένεται να κοστίζουν περίπου 200$ (!), θα διαθέτουν touch control δυνατότητες ενώ θα διατεθούν σε διάφορα χρώματα.
    phpubsyez

     

    Θα γνωρίζουμε φυσικά πολλά περισσότερα τις επόμενες ημέρες, όταν και γίνει η επίσημη ανακοίνωσή τους από την Samsung.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles