11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Samsung. Είχαμε χρυσά τηλέφωνα, πολύ πριν η Apple κατασκευάσει κινητά

    Την προηγούμενη εβδομάδα, έγινε γνωστή, μέσω των social media της Samsung στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η χρυσή έκδοση του Galaxy S4, “πυροδοτώντας” φήμες ότι οι Κορεάτες πήραν αφορμή από το “σαμπανιζέ” iPhone 5S, ώστε να κυκλοφορήσουν κι αυτοί, τόσο άμεσα, μία χρυσή συσκευή.

    samsung-mobile-arabia

    Έτσι κι αλλιώς, στην αγορά υπάρχει μία άποψη που θέλει το χρυσό να αποτελεί μία νέα “τάση” που αναπτύσσεται και δεν είναι λίγες οι εταιρείες που ετοιμάζονται να ανακοινώσουν προτάσεις σε παρόμοια απόχρωση.

    Οι Κορεάτες, ωστόσο, δε φαίνεται να συμμερίζονται τις απόψεις που τους θέλουν να “ζήλεψαν” από το iPhone 5S και γι’ αυτό να ανακοινώνουν χρυσό κινητό. Και μάλιστα φτάνουν στο σημείο να απαντούν στα σχόλια επίσημα, μέσω blog post στο Samsung Tomorrow με τίτλο “Η Χρυσή ιστορία των τηλεφώνων της Samsung”!

    Η εταιρεία σημειώνει σχετικά ότι ανακοίνωσε το χρυσό Galaxy S4 στις 27 Αυγούστου και το κυκλοφόρησε στα καταστήματα στις 8 Σεπτεμβρίου – πάνω από μία εβδομάδα πριν το λανσάρισμα του χρυσού iPhone 5S.

    Επιπλέον, κάνει αναφορά σε αρκετά χρυσά κινητά που είχε ανακοινώσει στο παρελθόν, πολύ πριν η Apple ανακοινώσει καν το πρώτο της iPhone, το 2007, ανάμεσα στα οποία ξεχωρίσαμε μία “gold” έκδοση, ειδική για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.

    athens-olympic-phone

    Δεν ξέρουμε αν μία τέτοια δημοσίευση έχει κάποιο σοβαρό λόγο ύπαρξης σε επίσημο blog των Κορεατών, αλλά, σε κάθε περίπτωση, η αλήθεια είναι πως, ναι, η Apple δεν ανακάλυψε τα χρυσά τηλέφωνα (όπως και πολλά άλλα στο χώρο της κινητής, εξάλλου) αλλά, για άλλη μία φορά, κατάφερε να κάνει τον κόσμο να συζητάει γι’ αυτά – κι αυτό σίγουρα της το αναγνωρίζουμε.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles