21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Samsung: Επιβεβαιώνει εμμέσως ότι θα υπάρξει διάδοχος του Galaxy Note 7

    Πριν από μερικές εβδομάδες, είχαν κυκλοφορήσει κάποιες φήμες που ήθελαν τη Samsung να εξετάζει την παροχή κινήτρων σε μια προσπάθεια να διατηρήσει την αφοσίωση των αγοραστών του Galaxy Note 7 στη Νότια Κορέα, με την παροχή σημαντικών εκπτώσεων στα επερχόμενα Galaxy S8 και Galaxy Note 8. Μέχρι τότε ελάχιστες ήταν οι διαθέσιμες πληροφορίες για το πώς θα λειτουργούσε το όλο εγχείρημα, αλλά πλέον η εταιρεία ανακοίνωσε ένα νέο πρόγραμμα αναβαθμίσεων για τους αγοραστές του Galaxy Note 7 στη Ν. Κορέα, μέσα από το οποίο μπορούμε να αντλήσουμε κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία.

    samsung

    Συγκεκριμένα, όσοι αγόρασαν ένα Galaxy Note 7 στην περιοχή αυτή και επιλέξουν να αντικαταστήσουν τη συσκευή τους με ένα Galaxy S7 και Galaxy S7 Edge, θα έχουν την ευκαιρία να αναβαθμίσουν στα Galaxy S8 ή Galaxy Note 8 της επόμενης χρονιάς. Η αναβάθμιση δεν θα είναι δωρεάν, αντίθετα ο χρήστης θα κληθεί να καταβάλει τη μισή τιμή του Galaxy S7/S7 Edge για να μπορέσει να συμμετάσχει στο πρόγραμμα.

    Μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια του όλου εγχειρήματος είναι ότι επιβεβαιώθηκε εμμέσως ότι θα υπάρξει ένας διάδοχος του Galaxy Note 7 και ότι η σειρά δεν τελειώνει εδώ. Μετά τη δεύτερη και τελευταία ανάκληση φήμες ήθελαν την εταιρεία να «σκοτώνει» τη σειρά συσκευών Note. Άγνωστο παραμένει αν το πρόγραμμα θα επεκταθεί και σε άλλες αγορές…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles