18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Η Samsung θα κυκλοφορήσει smartphone με οθόνη που θα… διπλώνει στα δύο μέσα στο 2015

    Ο Lee Chang-Hoon, Vice President of Business Strategic Team της Samsung Display, σε μία άκρως ενδιαφέρουσα αποκάλυψη, σημειώνει ότι η εταιρεία θα λανσάρει μέσα στο 2015 μία συσκευή με οθόνη που θα διπλώνει στα δύο.

    Samsung will make a foldable smartphone display

    Η δήλωση έγινε στο πλαίσιο του Samsung Investor Forum 2014 στη Νέα Υόρκη, με το στέλεχος της κορεατικής εταιρείας να σημειώνει ότι κανένας από τους ανταγωνιστές τους δεν έχει τόσο μεγάλη παραγωγή σε εύκαμπτες οθόνες, με το πλεονέκτημά της Samsung να ισχύει έως το 2016 τουλάχιστον. “Έχουμε εξασφαλίσει την παραγωγή 30.000-40.000 flexible displays κάθε μήνα έως τα τέλη του έτους” σημειώνει, αποκαλύπτοντας ότι, έως τα τέλη του 2015, η κορεατική εταιρεία θα κυκλοφορήσει ένα smartphone με εύκαμπτη οθόνη που θα διπλώνει στα δύο, χωρίς ωστόσο να έχει αποφασιστεί ακόμη ποια θα είναι η τελική του μορφή.

    Η συσκευή θα διατεθεί προφανώς σε “περιορισμένη έκδοση”, όπως φέτος το Samsung Galaxy Note Edge, θα έχει, ωστόσο, ενδιαφέρον να δούμε την υλοποίησή της, σε μία εποχή που οι εύκαμπτες οθόνες φαίνεται ότι θα παίξουν σημαντικό ρόλο στα gadgets του μέλλοντος.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles