23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Νέες Alpha προτάσεις: Samsung Galaxy A3 & Samsung Galaxy A5

    Επίσημη ανακοίνωση για τα Samsung Galaxy A3 και A5, δύο νέες προτάσεις της κορεατικής εταιρείας με entry level και mid-range specs που ξεχωρίζουν χάρη στο μεταλλικό design (χαρακτηριστικό της σειράς Alpha), την πολύ λεπτή κατασκευή τους (6.9 και 6.7mm αντίστοιχα) αλλά και τη διάθεσή τους σε ποικιλία χρωματικών επιλογών (λευκό, μαύρο, ασημί, ροζ, μπλε και σαμπανιζέ).

    Galaxy-A3_-Set_Light-Blue

    Το Samsung Galaxy A3 είναι μία συσκευή με Super AMOLED οθόνη 4,5 ιντσών qHD, τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 1.2GHz, 1GB RAM, κάμερες 8MPixels (με auto-focus και LED flash) και 5MPixels, 16GB αποθηκευτικού χώρου επεκτάσιμου μέσω microSD και μπαταρία 1.900mAh.

    Galaxy-A5_Set_Pearl-White

    Το Samsung Galaxy A5 έρχεται με 5ιντση Super AMOLED HD οθόνη, τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 1.2GHz, 2GB RAM, κάμερες 13MPixels (με auto-focus και LED flash) και 5MPixels, 16GB αποθηκευτικού χώρου επεκτάσιμου μέσω microSD, καθώς και μπαταρία 2.300mAh.

    Και οι δύο συσκευές υποστηρίζουν Bluetooth 4.0, NFC (LTE version only), A-GPS/ GLONASS καθώς και ποικιλία αισθητήρων. Ενσωματώνουν επίσης χαρακτηριστικά αποκλειστικά διαθέσιμα στις συσκευές Galaxy, όπως τα Ultra-Power Saving Mode, Private Mode και Multiscreen, καθώς και ήχο που προσαρμόζεται με βάση το περιβάλλον που βρίσκεται ο χρήστης. Θα ξεκινήσουν να διατίθεται σε συγκεκριμένες αγορές από το Νοέμβριο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles