16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Samsung Galaxy BLADE edge. Το πρώτο «έξυπνο» μαχαίρι με δυνατότητες smartphone [April fools day]

    H Samsung “πρωτοπορεί” ανακοινώνοντας το πρώτο έξυπνο μαχαίρι στον κόσμο με δυνατότητες…. smartphone. Είναι το Samsung Galaxy BLADE Edge, ο απόλυτος σύντροφός σας στο μαγείρεμα, όπως σημειώνουν οι Κορεάτες, και το οποίο θα αντικαταστήσει κάθε άλλο… μαχαίρι που έχετε στην κουζίνα.

    Samsung Galaxy BLADE edge

    Το Galaxy BLADE edge, το οποίο βλέπετε σε όλο το μεγαλείο του στην παραπάνω φωτό, διαθέτει όλες τις “εκπληκτικές” δυνατότητες του Galaxy S6, ενώ, παράλληλα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ένα ιδιαίτερα κοφτερό μαχαίρι, κατασκευασμένο από πατενταρισμένο κεραμικό υλικό, που το καθιστά πιο ανθεκτικό από το ανοξείδωτο ατσάλι και πιο ελαφρύ από το πλαστικό. Επιπλέον, η Samsung μπόρεσε να εξασφαλίσει τη βέλτιστη δυνατή καμπύλη, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο εργονομικό.

    Χάρη σε ένα σύνολο αισθητήρων και αλγορίθμων, που αναλύουν το “κράτημά” σας, την επιδεξιότητα και τη δύναμη, σας διευκολύνει ιδιαίτερα στις εργασίες σας στην κουζίνα, ενώ μπορεί να τεμαχίζει 50% γρηγορότερα από τα συμβατικά μαχαίρια.

    Samsung Galaxy BLADE edge 2

    Επιπλέον, προσφέρει ασφάλεια χάρη στην υποστήριξη της πλατφόρμας KNOX Security της Samsung, ώστε να μην… κοπείτε ποτέ, αλλά και ειδικό αισθητήρα ανθρώπινου… αίματος που ειδοποιεί τις αρχές σε περίπτωση που χρησιμοποιηθεί για βίαιο σκοπό. Είναι ακόμη αδιάβροχο για να μην έχει κάποιο “ατύχημα” στην κουζίνα σας, ενώ ενσωμαώνει ένα ειδικό stylus που λειτουργεί και ως ασύρματο θερμόμετρο που ελέγχει τη θερμοκρασία του κρέατος ή του ψησίματος.

    Όλα αυτά όπως αντιλαμβάνεστε, εντάσσονται στη “σφαίρα” της φαντασίας των σχεδιαστών της Samsung, που εκμεταλλεύονται την Πρωταπριλιά, για να μας γνωρίσουν ένα προϊόν που (μάλλον) δε θα δούμε ποτέ στην αγορά. Πέρυσι, είχαμε τα Samsung Fingers, φέτος το Galaxy BLADE edge, με τις ευχές των Κορεατών για… καλό μήνα.

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles