17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Samsung Galaxy F. Το “premium” Samsung Galaxy S5 αποκαλύπτεται εκ νέου!

    Η φημολογία που ακολουθεί τελευταία ένα smartphone με την ονομασία Samsung Galaxy F είναι έντονη. Τα καλύτερα νέα είναι πως, αν πιστέψουμε τις πληροφορίες, πρόκειται για μία “premium” έκδοση της ναυαρχίδας της κορεατικής εταιρείας, του Samsung Galaxy S5 και, συγκεκριμένα, για μία συσκευή με περίβλημα από αλουμίνιο (!), καθώς και εξαιρετικά specs. Οθόνη 5,3 ιντσών με ανάλυση QHD, επεξεργαστή Snapdragon 805, 3GB RAM και κάμερα 16MPixels με οπτικό σταθεροποιητή.

    Samsung Galaxy F 01 leaked

    Τώρα, όπως διαβάζουμε στο Phone Arena, υπάρχουν νέες φωτογραφικές αποδείξεις για την ύπαρξη της συσκευής, που στάλθηκαν στο site από αναγνώστη. Αν πιστέψουμε σε αυτές, πρόκειται για μία πρόταση με μικρότερα bezels από αυτά του Galaxy S5 και μικρότερο συνολικά “αποτύπωμα”, η οποία, ωστόσο, παραμένει συμβατή με τα πρότυπα προστασίας iP67, ώστε να είναι αδιάβροχη και ανθεκτική στη σκόνη.

    Samsung Galaxy F 02 leaked

    Φυσικά, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για την αυθεντικότητα των εικόνων, αλλά, αν ακολουθήσουμε το “όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά”, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δούμε την premium συσκευή των Κορεατών να ανακοινώνεται το Σεπτέμβριο παράλληλα με το… iPhone 6 από την Apple. Πώς τη βρίσκετε, αλήθεια;

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles