21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Samsung Galaxy Note 4, Alpha, Gear S και Gear VR στην Ελλάδα!

    Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, η Samsung έδειξε στους εκπροσώπους του Τύπου τις νέες συσκευές της που έρχονται σύντομα και στην ελληνική αγορά.

    Samsung-Galaxy-Note-4-12

    Φυσικά εκεί ήταν το πολυαναμενόμενο Galaxy Note 4, το οποίο θα φθάσει στα καταστήματα στα τέλη Οκτωβρίου, στην τιμή των €849. Επιπλέον, το μεταλλικό Galaxy Alpha θα είναι διαθέσιμο εντός των επόμενων ημερών στην τιμή των €699, ενώ το Galaxy S5 Mini ήδη βρίσκεται στην αγορά, για όσους θέλουν τη “μικρή” έκδοση του κορυφαίου S5. Όσο για το Gear S smartwatch με την κυρτή οθόνη του, είχαμε και πάλι την ευκαιρία να το δούμε από κοντά (καθώς το είχαμε ήδη δεί στην IFA του Βερολίνου) και θα έρθει στην ελληνική αγορά μαζί με το Note 4, στην τιμή των €399.

    Samsung Gear VR_2 (2)

    Το ενδιαφέρον των περισσότερων εστίασε στο Gear VR, τα goggles εικονικής πραγματικότητας της Samsung που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την Oculus. Είδαμε κάποια ενδιαφέροντα demos αλλά δυστυχώς η συσκευή θα έρθει στην Ελλάδα το πρώτο τρίμηνο του 2015, καθώς τότε θα είναι διαθέσιμα τα apps μέσω του store της Oculus γι’αυτήν. Η τιμή της θα αγγίζει τα €200 περίπου, αλλά βέβαια χρειάζεται και το Note 4 για να λειτουργήσει. Μάθαμε, επίσης, πως θα υπάρξουν μελλοντικές εκδόσεις του Gear VR που θα υποστηρίζουν άλλα μοντέλα της Samsung, αρκεί να έχουν Super AMOLED οθόνη και 4K ανάλυση τουλάχιστον…

    Δείτε το hands-on του Galaxy Note 4 από την IFA 2014

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles