19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Αυτό είναι το επερχόμενο Samsung Galaxy Note 5 μέσα σε διάφανη θήκη!

    Πολλές είναι οι φήμες τις τελευταίες ημέρες που θέλουν τη Samsung να ετοιμάζεται να ρίξει στην αγορά το επόμενο “υπερόπλο” της, το Galaxy Note 5 στις 12 Αυγούστου, αρκετές μέρες δηλαδή πριν την έκθεση IFA 2015 του Βερολίνου. Για τη συσκευή υπάρχουν έτσι κι αλλιώς πολλές διαρροές και πληροφορίες, ωστόσο η πλέον πρόσφατη ίσως είναι και η πλέον ενδιαφέρουσα.

    galaxy-note-5-case-1

    Προέρχεται από την Amazon και δείχνει renderings της συσκευής μέσα σε μία διάφανη θήκη της εταιρείας Ringke. Οι αποκαλύψεις, πέρα από το design της νέας πρότασης της Samsung, εστιάζουν στην S Pen της συσκευής που, πιθανότατα, θα διαθέτει ένα αυτόματο μηχανισμό “εξόδου”. 

    Σε κάθε περίπτωση, τα renderings είναι εντυπωσιακά και κάνουν τους fans των Κορεατών να έχουν περισσότερη προσμονή για την επόμενη μεγάλη ανακοίνωση της εταιρείας. Όπως αναφέρεται στη σελίδα πάντως οι θήκες θα είναι διαθέσιμες στις 30 Οκτωβρίου, δίνοντας έτσι ένα hint για το πότε σκοπεύει η Samsung να “ρίξει” το Galaxy Note 5 στην αγορά.

    galaxy-note-5-case-s-pen

    Samsung-Galaxy-Note-5-New-Images-of-Samsung-Galaxy-S5-Galaxy-Note-5-Images-Leak-Samsung-Galaxy-Note-5-Leaked-Online-318874

    samsung galaxy note 5 renderings

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles