23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Κυρίες και Κύριοι… το Samsung Galaxy Note II είναι επίσημο

    Δεν είναι η πρώτη φορά που μιλάμε για το Samsung Galaxy Note II, αλλά αυτή τη φορά, είναι επίσημο.

    Στην πολύ εντυπωσιακή παρουσίαση της Samsung (συγχαρητήρια στο marketing department της) παρουσιάστηκε και επισήμως, το Galaxy Note II στο Βερολίνο και ας δούμε μαζί κάποια βασικά χαρακτηριστικά, όπως ανακοινώθηκαν.

    Η αισθητική του είναι σαν αυτή του Galaxy S III, αλλά σε Note μορφή και μέγεθος. Η Super AMOLED οθόνη των 5,5 ιντσών, με αναλογία 16:9 και ανάλυση 1280 x 720 κάνει την προβολή ταινιών σε μία μικρή συσκευή, σχεδόν ιδανική. Ο τετραπύρηνος επεξεργαστής του Exynos είναι χρονισμένος στα 1,6 GHz, 2GB RAM και την εκπληκτική μπαταρία 3100 mAh! To λειτουργικό είναι Android Jelly Bean από την αρχή και αυτό είναι μία πολύ καλή έκπληξη. Η κάμερα των 8 MP θα είναι ένα από τα δυνατά του σημεία για να εκφράσετε την δημιουργικότητά σας. Και σημειώστε ότι θα κυκλοφορήσει σε 3 εκδόσεις, των 16, 32, 64 GB.

    Εντυπωσιακή φαίνεται η συμπεριφορά του νέου S Pen, με τα 1024 επίπεδα ευαισθησίας. Σε συνδυασμό με το User Interface η χρησιμότητά του φαίνεται να μην λύνει μόνο το πρόβλημα της λήψης σημειώσεων, αλλά και διαχείρισης αρκετών προγραμμάτων της συσκευής. Η Samsung έδωσε τεράστια σημασία σε όλες τις εφαρμογές, δημιουργικές αλλά και εργασίας που μπορεί κανείς να αξιοποιήσει με το S Pen και, όχι άδικα, θεωρεί το Galaxy Note II ως το απόλυτο εργαλείο που θα συνδέσει την ψηφιακή με την αναλογική ζωή.

    Το Galaxy Note II θα κυκλοφορήσει σε 128 χώρες τον ερχόμενο Οκτώβριο, στις 3 εκδόσεις που είπαμε, σε 2 χρώματα: το Λευκό του Βουνού και το Γκρι του Τιτανίου.

    Περισσότερα και… ακόμα περισσότερα, όταν το digitallife.gr πιάσει το Samsung Galaxy Note II στα χέρια του, για εξοντωτικές δοκιμές. H Χριστίνα Κιτσάτη, είναι η πρώτη που θα έρθει σε επαφή μαζί του και θα μας μεταφέρει εντυπώσεις.

     

    Related Articles

    7 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles