15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Το Samsung Galaxy S4 για LTE-A δίκτυο, «χτυπάει» τα 100Mbps

    Τι σύνδεση internet έχετε στο σπίτι σας; Κατά μέσο όρο, οι οικιακές συνδέσεις στην Ελλάδα έχουν ταχύτητα τα 3,9 Mbps σύμφωνα με την έκθεση της Akamai. Ενώ αν μιλήσουμε για mobile internet, όπου υπάρχει 4G στη χώρα, η μέγιστη θεωρητική ταχύτητα download φτάνει τα 42Mbps. Φανταστείτε λοιπόν να είστε στην Κορέα και να δοκιμάζετε το πρώτο δίκτυο LTE Advanced στον κόσμο με μία Samsung Galaxy S4 συσκευή που υποστηρίζει το δίκτυο αυτό και να βλέπετε ταχύτητες download που ξεπερνούν τα 100 Mbps. Λιποθυμήσατε;

    s4-lte-a

    Η SK Telecom που ανέπτυξε το δίκτυο LTE A στη χώρα, το παρουσίασε εχθές και μίλησε για θεωρητικές ταχύτητες μέχρι και 150Mbps στο download, ενώ το upload (θεωρητικά πάντα) φτάνει τα 37,5 Mpbs. Ενώ οι πελάτες της, δεν έχουν έξτρα χρέωση για την χρήση του δικτύου, χρειάζονται όμως συσκευές που υποστηρίζουν LTE A, για να το απολαύσουν. Το Samsung Galaxy S4 LTE A είναι η πρώτη συσκευή που λανσάρεται για τα εν λόγω δίκτυα και είναι άμεσα διαθέσιμη σε λευκό και κόκκινο.

    s4-lte-a2

    Φυσικά, υπολογίστε πως μόνο χώρες όπως η Νότια Κορέα και η Ρωσία έχουν προς το παρόν δίκτυα LTE Α και σε πολύ περιορισμένες περιοχές γεωγραφικά, ενώ ο υπόλοιπος «Πρώτος» κόσμος πασχίζει ακόμα να λανσάρει το 4G και, ακόμα περισσότερο, να τελειοποιήσει το 3G. Οπότε, έχετε καιρό, πολύ καιρό ακόμα να ονειρεύεστε LTE A ταχύτητες.

    Άλλος για Νότια Κορέα;

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles