19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Δείτε ένα Samsung Galaxy S5 με Android L! (vid)

    Το Sammobile κατάφερε να βρει την έκδοση του Android L για το Samsung Galaxy S5 και το παρουσιάζει σε ένα αποκλειστικό preview.

    android-l-on-samsung-galaxy-s5

    Σημειώνει, ωστόσο, ότι δε διαθέτει το firmware online, καθώς στις δοκιμές που πραγματοποίησε διαπίστωσε ότι έχει ακόμη αρκετά bugs που προβληματίζουν σε συνθήκες καθημερινής χρήσης.

    Η έκδοση (LRW58J) περιλαμβάνει και το TouchWiz UI της Samsung και, φυσικά, βρίσκεται στα πρώτα στάδια δοκιμών. Ωστόσο, δίνει μία γεύση από το Galaxy S5 με την επόμενη έκδοση του λειτουργικού της Google, το Android L -το οποίο, σύμφωνα με το Sammobile, τελικά θα ονομαστεί Lolipop– καθώς και τις αλλαγές που αυτή φέρνει.

    Φυσικά, δεν έχουμε την εικόνα του stock Android, παρ’ όλα αυτά το TouchWiz UI έχει αλλάξει αρκετά. Τα Settings είναι πλέον άσπρα και όχι μπλε, ενώ ανασχεδιασμένες είναι και οι built-in apps της Samsung (όπως οι Dialer, Memo, Clock) ακολουθώντας το Material Design που θέλει η Google να φέρει παντού στο Android L. Το “παρών” δίνει και η νέα lock screen της επόμενης έκδοσης του Android, μόνο που οι ειδοποιήσεις περιορίζονται σε δύο έναντι τεσσάρων στο stock Android.

    Δείτε το οκτάλεπτο video που ακολουθεί για περισσότερα.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles