17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Νέο 5λεπτο hands-on video του Samsung Galaxy S5 από Βαρκελώνη!

    Το ξαναείδαμε! Γιατί όπως είναι λογικό, μια ναυαρχίδα τόσο πολυσυζητημένη, δε θα μπορούσε να εξαντληθεί στο πρώτο μας hands-on κατά τη διάρκεια του Unpacked 5 event. Έτσι, σήμερα βρήκαμε το Samsung Galaxy S5 στο περίπτερο της εταιρείας και το ξαναπιάσαμε στα χέρια μας και το… φακό μας.

    Samsung Galaxy S5 second hands-on video digitallife-gr

    Ξεχωρίσαμε την κάμερα με το γρήγορο auto-focus (μέσα σε 0.3 δευτερόλεπτα) αλλά και το selective focus μετά την εστίαση, τις fitness δυνατότητες και τον heart rate sensor στο πίσω μέρος της συσκευής, αλλά και συνολικά την εμφάνιση της (νέο αφαιρούμενο πίσω μέρος με διαφορετική υφή). Τέλος, είδαμε για λίγο και το νέο Touchwiz με τις αλλαγές που φέρνει στο S5 αλλά και τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων που ενσωματώνει το νέο κορυφαίο κινητό του Κορεάτη κατασκευαστή.

    Ιδού, λοιπόn, το 2ο hands-on video μας για το Samsung Galaxy S5 από τη Βαρκελώνη. Και μη νομίζετε πως τελειώσαμε μαζί του. Σίγουρα έχουμε κι άλλα να πούμε (και να βιντεοσκοπήσουμε).

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles