15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Το νέο διαφημιστικό του Samsung Galaxy S5 πηγαίνει μαζί του ένα 7ήμερο road trip στις ΗΠΑ (χωρίς φορτιστή!)

    Η νέα διαφήμιση της Samsung USA για το Galaxy S5 είναι πραγματικά ταξιδιάρικη, ίσως από τις λίγες που μας αρέσουν πολύ γι’ αυτό ακριβώς το λόγο. Λαμβάνει έμπνευση από το Ultra Power Saving Mode της συσκευής, το οποίο αυξάνει εντυπωσιακά την αυτονομία του smartphone των Κορεατών και πηγαίνει μαζί με δύο τυχερούς ταξιδιώτες (και το Samsung Galaxy S5 τους) ένα road trip στις ΗΠΑ! Στόχος; Να ολοκληρώσουν τη διαδρομή, χωρίς να φορτίσουν καθόλου τη συσκευή τους.

    samsung-road-trip-america-galaxy-s5-ultra-saving-mode-01

    Ο “δύσκολος” (για ένα κινητό χωρίς φόρτιση) στόχος, τελικά επιτυγχάνεται, με τους τυχερούς πρωταγωνιστές του spot να διασχίζουν τις Ηνωμένες Πολιτείες μέσα σε επτά ημέρες, κατά τη διάρκεια των οποίων το κινητό αντέχει τα πάντα χωρίς να μείνει από μπαταρία.

    samsung-road-trip-america-galaxy-s5-ultra-saving-mode-02

    Τα στατιστικά του ταξιδιού τα λένε όλα: 3504 μίλια οδήγησης, 7 μέρες στο δρόμο, 150 ώρες ταξιδιού, 86 γραπτά μηνύματα, 119 φωτογραφίες, πάνω από 4 λεπτά video, πάνω από 16 λεπτά ομιλίας και επίσκεψη σε 13 πολιτείες. Κι όλα αυτά, χωρίς να χρειαστεί το φορτιστή ούτε μία φορά η συσκευή, η οποία κλείνει στο τέλος του ταξιδιού κι αφού τα έχει καταφέρει για μία ολόκληρη εβδομάδα να παραμείνει “ζωντανή”! Τότε είναι που ο ένας από τους δύο τοποθετεί μία νέα μπαταρία σ’ αυτήν και προκαλεί τον άλλο να επαναλάβουνε την εμπειρία. Γιατί όχι;

    Δείτε το πανέμορφο spot της Samsung για το Galaxy S5 και το Ultra Power Saving Mode του και ονειρευτείτε (μαζί του ή… άνευ) ένα road trip στις ΗΠΑ.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles