21 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Οι πρώτες πληροφορίες για το Samsung Galaxy S6 αποκαλύφθηκαν! (update 05/11)

    Το SamMobile, από τις πλέον έγκυρα sites όσον αφορά πληροφορίες που αφορούν τα smartphones της κορεατικής εταιρείας, αποκαλύπτει τις πρώτες πληροφορίες για την επόμενη ναυαρχίδα της Samsung, το Galaxy S6.

    samsung-galaxy-s6-first-rumors

    Η συσκευή βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα πρώιμα στάδια της ανάπτυξής της, με τη Samsung να χρησιμοποιεί προς το παρόν το κωδικό όνομα “Project Zero” γι’ αυτήν. Σύμφωνα με το report, είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία επιλέγει ένα τέτοιο project name για μία ναυαρχίδα της και ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι καθώς φαίνεται ότι επιθυμεί να πραγματοποιήσει εκτεταμένο redesign στη συσκευή, σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα Galaxy S4 και Galaxy S5.

    Το Samsung Galaxy S6 υπολογίζεται πως θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2015, χωρίς ακόμη να γνωρίζουμε φυσικά περισσότερες λεπτομέρειες για τα χαρακτηριστικά του. Η συσκευή πάντως σχεδιάζεται “από την αρχή”, σύμφωνα πάντα με τις πηγές του SamMobile, με την εταιρεία να παρακολουθεί την ανταπόκριση του κοινού στα προηγούμενα μοντέλα της, η οποία δεν ήταν αυτή που ανέμενε, σε κάποιες περιπτώσεις.

    UPDATE 05/11: Να όμως που διέρρευσαν κι άλλες πληροφορίες για την επερχόμενη συσκευή. Σύμφωνα, λοιπόν, με “insiders” που γνωρίζουν αρκετά για τη Samsung, η ανάλυση της οθόνης της αναμένεται να φτάνει τα 2560×1440 pixels (QHD), όπως ακριβώς δηλαδή και αυτή του Note 4, ενώ και η οπίσθια κάμερα της συσκευής θα είναι παρόμοια μ’ αυτή του phablet της εταιρείας (μία Sony-made IMX240 ανάλυσης 16 ή 20MPixels). Η εμπρόσθια κάμερα θα είναι 5MPixels (όπως αυτές που είδαμε στα πρόσφατα Galaxy A μοντέλα) ενώ ο αποθηκευτικός χώρος της συσκευής θα ξεκινάει από τα 32GB και θα υπάρχουν επίσης εκδόσεις στα 64 και τα 128GB. Το Samsung Galaxy S6 θα τροφοδοτείται από έναν οκταπύρηνο Exynos 7420 με υποστήριξη 64-bit, θα υπάρχει όμως και έκδοση με SoC της Qualcomm που ίσως είναι ο Snapdragon 810 (επίσης 64-bit).

    Με αλλαγές, λοιπόν, φαίνεται πως ετοιμάζεται το Samsung Galaxy S6 κι εμείς περιμένουμε να δούμε αν η χρήση μεταλλικών υλικών στη σειρά Alpha από την κορεατική εταιρεία αποτελεί “πρόβα” για την ενσωμάτωση μεταλλικού σκελετού και στην επόμενη ναυαρχίδα της. Μέχρι να τη δούμε όμως, έχουμε μπροστά μας μία περίοδο, όπου πολλές φήμες αλλά και οι πληροφορίες για τη νέα συσκευή, σίγουρα θα χτυπήσουν την πόρτα μας…

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles