19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Samsung Galaxy S6 & Samsung Galaxy S6 Edge σε… πραγματικές φωτό! Είναι αυτό το τελικό design;

    Την Κυριακή θα γνωρίσουμε επίσημα το νέο Samsung Galaxy S6, αλλά, πιθανότατα, και την έκδοση S6 Edge, η οποία θα διαθέτει οθόνη που καμπυλώνει στο ένα ή και τα δύο άκρα της. Κι ενώ οι διαρροές για τις νέες ναυαρχίδες της Samsung είναι κάτι παραπάνω από πολλές, τώρα έχουμε κάποιες νέες, που φαίνεται πως απεικονίζουν τις ίδιες τις συσκευές και όχι κάποια renders τους, όπως έχουμε δει έως τώρα.

    Samsung Galaxy S6 - S6 Edge Leaked

    Η φωτογραφία που βλέπετε παραπάνω πιθανότατα απεικονίζει αριστερά το S6 Edge (εδώ, αν διακρίνουμε καλά, καθώς η λήψη δε βοηθάει, η συσκευή εμφανίζεται με οθόνη που καμπυλώνει και στις δύο πλευρές της), αλλά και το “απλό” S6, ενώ ακολούθως βλέπουμε και την πίσω πλευρά τους.

    Samsung Galaxy S6 - S6 Edge Leaked 02

    Διακρίνεται το μεταλλικό πλαίσιο των συσκευών, που τις διαφοροποιεί από τα προηγούμενα μοντέλα της σειράς Galaxy S, όπως επίσης και το πίσω πάνελ που είναι κατασκευασμένο πιθανότατα από γυαλί. Διαφορετικές και οι καμπύλες των νέων συσκευών σε σχέση με τα προγενέστερα smartphones των Κορεατών.

    Σε άλλες φωτό που επίσης διέρρευσαν, βλέπουμε και πάλι το Samsung Galaxy S6 σε περισσότερες λήψεις, που αποκαλύπτουν, μεταξύ άλλων, το ότι η μπαταρία της συσκευής δε φαίνεται να είναι αφαιρούμενη, ενώ, πιθανότατα, δε διαθέτει microSD slot, κάτι που ίσως δυσαρεστήσει κάποιους χρήστες.

    samsung-galaxy-s6-xda-leak

    Πρέπει να σημειώσουμε πως, φυσικά, δεν είμαστε σίγουροι πως οι διαρροές αποκαλύπτουν την τελική έκδοση της συσκευής και όχι κάποιο prototype μοντέλο, το design του οποίου ίσως αλλάξει. Ωστόσο, μας δίνουν μία ιδέα από το τι θα δούμε την Κυριακή, την ημέρα δηλαδή που οι Κορεάτες έχουν το Unpacked event τους στη Βαρκελώνη και θα μας ανακοινώσουν τις νέες προτάσεις τους.

    samsung-galaxy-s6-xda-leak2

    samsung-galaxy-s6-xda-leak3

    samsung-galaxy-s6-xda-leak4

    samsung-galaxy-s6-xda-leak5

    samsung-galaxy-s6-xda-leak6

    Related Articles

    7 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles