24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Ό,τι πρέπει να γνωρίζεις σήμερα για το Samsung Galaxy S6 (specs & photos)

    Γνωρίζουμε πως η Samsung προτίθεται να ανακοινώσει το Galaxy S6 στο επερχόμενο MWC 2015 της Βαρκελώνης, σε εκδήλωση που έχει προγραμματίσει για την 1η Μαρτίου. Επειδή, ωστόσο, ζούμε σε εποχή διαρροών, φαίνεται ότι αρκετά από τα specs της συσκευής είναι ήδη… γνωστά, όπως βέβαια και η εμφάνισή της.

    Όσον αφορά το design του Samsung Galaxy S6 (το οποίο θα είναι για πρώτη φορά στη σειρά Galaxy S μεταλλικό), η πιο ξεκάθαρη “διαρροή” προέρχεται από την εταιρεία θηκών και αξεσουάρ Spigen, η οποία εμφανίζει renders της νέας ναυαρχίδας των Κορεατών μέσα σε θήκες της. Ιδού δύο πρόσφατες φωτό της θήκης Thin Fit της εταιρείας, που δείχνουν πολύ καθαρά τουλάχιστον την εμφάνιση της κεντρικής κάμερας της συσκευής (και όχι μόνο), καθώς και στοιχεία από το design της, σε μαύρο και άσπρο χρώμα.

    samsung galaxy s6 spigen

     

    Samsung Galaxy s6 spigen2

    Όσον αφορά τώρα τα specs του Samsung Galaxy S6, κάποιες από τις τελευταίες πληροφορίες “σιγουρεύουν” την ενσωμάτωση ενός Exynos 7 Octa επεξεργαστή (που η Samsung ανακοίνωσε πρόσφατα) ο οποίος προσφέρει σε μία συσκευή που τον χρησιμοποιεί “έως και 20% μεγαλύτερη ταχύτητα, έως 35% λιγότερη κατανάλωση ενέργειας και έως 30% κέρδος παραγωγικότητας” λόγω της χρήσης της κατασκευαστικής διαδικασίας των 14nm.

    samsung-galaxy-s6-antutu

    Το chip φαίνεται ότι θα είναι το οκταπύρηνο Exynos 7420, όπως διαρρέει και από benchmarks του AnTutu, χρονισμένο στα 2.1GHz, με 3GB μνήμης και Mail-T760 GPU. Η συσκευή φαίνεται, κατά τα άλλα, πως θα ενσωματώνει οθόνη 5.1 ιντσών ανάλυσης 2560×1440 pixels, κάμερες 20 και 5MPixels, αλλά και αποθηκευτικό χώρο που φτάνει τα 32GB (σε μία τουλάχιστον έκδοσή της).

    samsung galaxy s6 battery

    Όσο για την μπαταρία της, φαίνεται ότι θα έχει χωρητικότητα 2.600mAh, εξασφαλίζοντάς της και μειωμένο πάχος που πιστεύεται πως θα φτάνει τα 6.9 χιλιοστά.

    Αυτά, προς το παρόν, από πληροφορίες και, σίγουρα, περισσότερα και… επίσημα για το Samsung Galaxy S6 θα μάθουμε σε μερικές ημέρες κατά την ανακοίνωσή του στην πρωτεύουσα της Καταλονίας.

    Related Articles

    5 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles