24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    H T-Mobile αποκαλύπτει το Samsung Galaxy S6 (Edge)

    Είμαστε πια στην τελική ευθεία για το MWC 2015 της Βαρκελώνης και, φυσικά, λίγες μέρες πριν γνωρίσουμε και επίσημα μία “στρατιά” νέων συσκευών, ανάμεσα στα οποία φαίνεται πως ξεχωρίζει και η νέα ναυαρχίδα της Samsung, το Galaxy S6. Έχουμε διαβάσει πολλά γι’ αυτό πριν την ανακοίνωσή του και… εδώ έχουμε γράψει σε ένα συγκεντρωτικό post κάποιες από τις πρόσφατες σημαντικές διαρροές.

    Έχουμε, ωστόσο, συνέχεια νέο υλικό και τώρα έχουμε ίσως την πιο αποκαλυπτική πραγματική όψη της συσκευής (στην έκδοση Edge της), όπως τη δημοσιεύει η T-Mobile και ο CEO της, John Legere, στο twitter.

    Samsung-Galaxy-S6-t-mobile

    Στη φωτό, η συσκευή φαίνεται να διαθέτει κυρτή οθόνη (όπως στην περίπτωση του Galaxy Note Edge) ενώ το πίσω μέρος της δε φαίνεται να έχει το pattern που είδαμε στο S5.

    Σύμφωνα και με ένα πρόσφατο video teaser της Samsung, το Galaxy S6 φαίνεται να διαθέτει μεταλλική πλάτη, ενώ οι φήμες θέλουν τους Κορεάτες να ανακοινώνουν τουλάχιστον δύο εκδόσεις του, μία από τις οποίες θα διαθέτει οθόνη που καμπυλώνει (πιθανότατα και three-sided).

    Περισσότερα σε λίγες μέρες από το MWC 2015, όπου φυσικά θα βρίσκεται και το digitallife.gr.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles