14.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Samsung Galaxy S7 edge Olympic Edition, διέρρευσε το επίσημο κινητό των Ολυμπιακών Αγώνων!

    Kατά καιρούς έχουμε δει να κυκλοφορούν διάφορες special editions των Galaxy S της Samsung, για αυτό θα έπρεπε να το περιμένουμε ότι η κορεατική εταιρεία έχει στα σκαριά μία έκδοση αφιερωμένη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο (η Samsung είναι στους χορηγούς του μεγαλύτερου αθλητικού γεγονότος της χρονιάς). Αν και η Samsung δεν έχει παρουσιάσει ακόμη την συγκεκριμένη συσκευή, για αυτό φρόντισε ο πάντοτε έγκριτος tech “insider” Evan Blass (@evleaks), ο οποίος ανέβασε στη σελίδα του στο Twitter τις πρώτες εικόνες της.

    Samsung-Galaxy-S7-Olympic-Edition

    Το Samsung Galaxy edge S7 Olympic Edition δεν αναμένεται να διαφέρει στον τομέα των τεχνικών χαρακτηριστικών σε σύγκριση με την standard edition, ωστόσο θα είναι εμπνευσμένο από τους Ολυμπιακούς Αγώνες και τους χαρακτηριστικούς κύκλους που αποτελούν το σήμα κατατεθέν των αγώνων. Ειδικότερα, αν και το χρώμα που θα κυριαρχεί θα είναι το μαύρο, η special edition του S7 edge θα χρησιμοποιεί μία πινελιά κίτρινου χρώματος στο Home button και στο ακουστικό, ενώ βαμμένα με κόκκινο και πράσινο χρώμα θα είναι τα πλευρικά buttons, ενώ το μπλε θα υπάρχει στο πίσω τμήμα του. Σε ότι έχει να κάνει με το software θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι θα υπάρχουν ειδικές εφαρμογές που θα σχετίζονται με το μεγάλο αθλητικό event του Ρίο. Ας ελπίσουμε ότι η special version του S7 edge δεν θα στοιχίζει μία… μικρή περιουσία.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles