17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η Samsung παρουσίασε το HomeSync, μία ολοκληρωμένη εμπειρία ψυχαγωγίας για όλη την οικογένεια

    Η Samsung, πρωτοπόρος παγκοσμίως εταιρία στο χώρο των ψηφιακών μέσων και των τεχνολογιών ψηφιακής σύγκλισης παρουσίασε το HomeSync. Η νέα τεχνολογία αιχμής για την οικιακή διασκέδαση, παρέχει την καλύτερη εμπειρία ψυχαγωγίας σε μεγάλη οθόνη τηλεόρασης, ένα κοινό μέσο αποθήκευσης για την οικογένεια και ένα νέο τρόπο απόλαυσης της HDTV μέσω μιας οικείας και πιο έξυπνης Android εμπειρίας.

    Ψυχαγωγία στη Μεγάλη Οθόνη: Το HomeSync προσφέρει τα καλύτερα Android παιχνίδια, ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και streaming περιεχόμενο απευθείας στο σαλόνι του χρήστη. Παρέχει, επίσης, τη δυνατότητα streaming περιεχομένου ασύρματα από συσκευή Samsung Galaxy στην τηλεόραση, επιτρέποντάς στο χρήστη να χρησιμοποιεί, να παρακολουθεί και να βλέπει όλα τα βίντεο, τις φωτογραφίες και τα apps σε πλήρη ανάλυση HD 1080p.

    samsung homesync

    Κοινόχρηστος Χώρος Αποθήκευσης για όλη την Οικογένεια: 1TB δίσκου HomeSync μπορεί να βοηθήσει το χρήστη να συγχρονίσει πολλαπλές συσκευές παρέχοντας κοινόχρηστο ή προσωπικό χώρο αποθήκευσης περιεχομένου. Επιπλέον, υποστηρίζει οκτώ ξεχωριστούς λογαριασμούς προκειμένου να ικανοποιεί τις ανάγκες μιας ολόκληρης οικογένειας και επιτρέπει σε κάθε χρήστη να ανεβάζει και να κατεβάζει περιεχόμενο από πολλαπλές συσκευές και να το μοιράζεται άμεσα με άλλα μέλη της οικογένειας. Ιδιότητες, όπως κρυπτογράφηση αρχείων και ID ανά χρήστη μαζί με κωδικό πρόσβασης, διασφαλίζουν ότι το προσωπικό περιεχόμενο του χρήστη διατηρείται χωριστά από τον κοινόχρηστο χώρο του HomeSync.

    samsung homesync2

    Νέος τρόπος απόλαυσης της HDTV μέσω Smart εμπειρίας: Οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν την πλήρη και γνώριμη εμπειρία Android Jelly Bean με το HomeSync media player και να έχουν πρόσβαση σε play store καθώς και σε όλα τα apps τους. To HomeSync προσφέρει, επίσης, νέους τρόπους αλληλεπίδρασης περιεχομένου μέσω των λειτουργιών που ενεργοποιούνται ασύρματα στο τηλέφωνο.

    Πηγή: Δελτίο Τύπου

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles