22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    H Samsung ετοιμάζεται να ρίξει στην αγορά τα high-end Galaxy Tab S2!

    Μπορεί τα tablets να έχουν υποστεί μία σχετική συρρίκνωση των πωλήσεων τους το τελευταίο χρονικό διάστημα, όμως αυτό δε σημαίνει ότι οι μεγάλες κατασκευάστριες εταιρείες έχουν σταματήσει την κυκλοφορία νέων ταμπλετών. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα είναι η Samsung, η οποία συνεχίζει ακάθεκτη να ρίχνει στην αγορά νέα μοντέλα. Η τελευταία πρόταση της κορεατικής εταιρείας ακούει στο όνομα Galaxy Tab S2 και ουσιαστικά πρόκειται για δύο tablets στις 8 και 9.7 ίντσες, τα οποία θα αποτελέσουν τους διαδόχους των Galaxy Tab S που είχαν κυκλοφορήσει πέρσι.

    Galaxy-Tab-S2

    Τα δύο tablets θα έχουν σχεδόν τα ίδια tech specs και η μόνη ουσιαστική διαφορά τους θα έχει να κάνει με το μέγεθος της οθόνης τους (και τα δύο θα βασίζονται σε Super AMOLED display με 1536×2048 pixels με Aspect Ratio 4:3). Αυτό που αναμένεται σίγουρα να τραβήξει την προσοχή των fans της high-end κατηγορίας είναι το απίστευτα λεπτό και κομψό design, με το πάχος τους να μην ξεπερνάει τα 6mm. Όσον αφορά, τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά των Galaxy Tab S2, στην καρδιά τους θα βρίσκεται ένα octa-core Exynos 7420 SoC, 3GB μνήμης RAM, ενώ παράλληλα θα διαθέτουν 8 MP κύρια κάμερα και 32GB αποθηκευτικού χώρου. Σε ότι έχει να κάνει με  την τιμή τους, το Galaxy Tab S2 στις 8 ίντσες θα στοιχίζει στα 399$, ενώ το μεγαλύτερο μοντέλο (στις 9.7 ίντσες) θα μπορεί κανείς να το αγοράσει με 499$. Μέχρι στιγμής, η Samsung δεν έχει ανακοινώσει τις αγορές που θα διατεθούν τα νέα tablet της, ωστόσο δεν αποκλείεται να τα δούμε και από τα μέρη μας.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles