22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Samsung @ MWC 2012: Δεν τα πάμε πολύ καλά στην αγορά των tablets

    Ο Hankil Yoon, στέλεχος της Samsung, παραδέχτηκε στo πλαίσιo ενός media round table με δημοσιογράφους στο booth της εταιρείας στο MWC 2012, ότι δεν είναι ικανοποιημένος από τον τρόπο με τον οποίο έχουν διαχειριστεί την αγορά των tablets.


    “Ειλικρινά, δεν τα πάμε πολύ καλά στην αγορά των tablets” ανέφερε ο Yoon, ο οποίος δε διευκρίνισε ακριβώς σε τι αναφέρεται, αν και η δήλωσή του θα μπορούσε να σχετίζεται και με το γεγονός ότι ακόμη και η HP πούλησε περισσότερες ταμπλέτες από τη Samsung το 2011. Οι Κορεάτες είναι κάτω σε πωλήσεις φυσικά και από το iPad, όσο και από το Kindle Fire στην αμερικανική αγορά, και σίγουρα δεν είναι  ικανοποιημένοι από αυτό το γεγονός.

    Ο Yoon είναι αισιόδοξος ότι η Samsung θα τα πάει καλύτερα το 2012, αναφέροντας ότι η εταιρεία αναμένει να αποστείλλει 10 εκατομμύρια Galaxy Note μέσα στη χρονιά. Αν υπολογίσουμε και το γεγονός ότι στο MWC 2012 παρουσίασε 3 νέες προτάσεις στον τομέα των tablets, τα Samsung Galaxy Tab 2 (7.0 και 10.1) καθώς και το Samsung Galaxy Note 10.1, τότε σίγουρα έχει πολλά “όπλα” στη “φαρέτρα” της για να τα καταφέρει…

    Πηγή: The Verge via CNET

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles