18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Samsung Smartphone GamePad. Αυτό είναι το νέο χειριστήριο των Κορεατών

    Η Samsung μάς είχε δείξει το prototype gamepad της πριν αρκετούς μήνες, ωστόσο τώρα το προϊόν είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει στην ευρωπαϊκή αγορά, στην τελική του μορφή. Ιδού το Samsung Smartphone GamePad των Κορεατών, το οποίο μπορείτε να συνδέσετε σε συσκευές με οθόνη 4 έως 6,3 ιντσών.

    Samsung Smartphone GamePad

    Υποστηρίζει μοντέλα που διαθέτουν από την έκδοση Jelly Bean του Android (η σύνδεση γίνεται μέσω NFC ή Bluetooth ενώ συνιστάται η χρήση μοντέλων Galaxy της Samsung με Android 4.3 και πάνω), και, ταυτόχρονα, θα λανσαριστεί μία νέα Mobile Console App για κάποιες συσκευές της κορεατικής εταιρείας. Από την πρώτη στιγμή θα υπάρχουν 35 συμβατοί τίτλοι, ανάμεσά τους τα “Need for Speed: Most Wanted” και “Prince of Persia: The Shadow and the Flame”.

    Όπως αναφέρει, μάλιστα, η εταιρεία το Samsung Smartphone GamePad μπορεί να χρησιμοποιηθεί με συσκευές Galaxy συνδεδεμένες στην τηλεόραση μέσω καλωδίου HDMI ή AllShare Screen Mirroring για μία “μοναδική εμπειρία videogames στο καθιστικό σας”.

    Πληροφορίες για την τιμολόγηση του Samsung Smartphone GamePad και τη διάθεσή του σε συγκεκριμένες χώρες δεν υπάρχουν ακόμη, φανταζόμαστε ωστόσο ότι θα μάθουμε περισσότερα σύντομα.

    Samsung Smartphone GamePad 02

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles