21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Samsung: Θα στραφεί στην LG για τις μπαταρίες του Galaxy S8;

    Σύμφωνα με πληροφορίες των τελευταίων ημερών, η Samsung φαίνεται να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο η LG να αποτελέσει τον προμηθευτή των μπαταριών του Galaxy S8 smartphone της επόμενης χρονιάς, ύστερα από το πρόσφατο φιάσκο του Galaxy Note 7 που οδήγησε τελικά τη Samsung στην απόφαση να σταματήσει τις πωλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο και να διακόψει οριστικά την παραγωγή του.

    galaxy-s8

    Μια ενδεχόμενη συνεργασία με την LG Chem, ένα τμήμα της LG που ασχολείται με την κατασκευή μπαταριών ιόντων λιθίου, εκλαμβάνεται ως μια προσπάθεια να προστατέψει τα μελλοντικά smartphones που θα κυκλοφορήσει από αντίστοιχα προβλήματα. Οι αρχικές υποψίες της εταιρείας ως προς την αιτία της υπερθέρμανσης των συσκευών Galaxy Note 7 και της ανάφλεξης στράφηκαν στις μπαταρίες από το τμήμα SDI που χρησιμοποίησε. Μετά την ανάκληση, επέλεξε να προμηθευτεί τις μπαταρίες από την Amperex Technology Limited, αλλά δυστυχώς το πρόβλημα συνεχιζόταν, οδηγώντας την στην ακύρωση της συσκευής.

    Αν τελικά κλείσει η επιχειρηματική αυτή συμφωνία μεταξύ των δυο εταιρειών, θα αποτελεί μια πολύ σημαντική επιτυχία για την LG, καθώς πλέον οι μπαταρίες της θα βρίσκονται σε συσκευές μιας εταιρείας της οποίας οι πωλήσεις των συσκευών βρίσκονται στη κορυφή. Υπενθυμίζουμε ότι το Galaxy S7 Edge ήταν εκείνο το Android smartphone με τις περισσότερες πωλήσεις για το 2016. Ωστόσο, θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική στην περαιτέρω οικονομική υποστήριξη της LG, μιας εταιρείας που αποτελεί ανταγωνιστή της ίδιας. Η Samsung από τη μεριά της ακόμη δεν έχει ανακοινώσει την αιτία που προκαλούσε υπερθέρμανση και στη συνέχεια την ανάφλεξη στα Galaxy Note 7, αλλά πιστεύεται ότι είναι πρόβλημα που σχετίζεται με την μπαταρία.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles