14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Samsung: Βραβεύθηκε για 4η συνεχόμενη χρονιά με το βραβείο BLI Line of the Year!

    samsung_printing_bli_award

    Άλλη μια σημαντική διάκριση για τον “Κορεάτη κολοσσό” που απέσπασε για τέταρτη χρονιά το βραβείο BLI Line of the Year, αφού η σειρά των μονόχρωμων εκτυπωτών και πολυμηχανημάτων της Samsung αναγνωρίστηκε για την αξιοπιστία, την ποιότητα εκτύπωσης, τις εξαιρετικές λειτουργίες, την ενεργειακή αποδοτικότητα και την ευκολία στη χρήση. Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η Samsung Electronics Co., Ltd., έλαβε το βραβείο “Line of the Year” για τη σειρά Μονόχρωμων Εκτυπωτών/ MFP από το Buyers Laboratory Inc. (BLI), για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά από το 2012.

    Σημειώνεται ότι το Buyers Laboratory LLC (BLI), είναι ο παγκοσμίως ηγέτης στην ανεξάρτητη αξιολόγηση προϊόντων και λύσεων ψηφιακής απεικόνισης και διαχείρισης εγγράφων. Με την συγκεκριμένη βράβευση , το Buyers Laboratory Inc. (BLI), αναγνώρισε τη σειρά μονόχρωμων εκτυπωτών και πολυμηχανημάτων της Samsung για την αξιοπιστία τους, τον ανθεκτικό σχεδιασμό τους, τις δυνατές επιδόσεις τους, την οικονομική λειτουργία και ενεργειακή αποδοτικότητά τους, τις φιλικές προς το περιβάλλον λειτουργίες τους και την ευκολία στη χρήση.

    «Είναι μεγάλη μας τιμή να αναγνωριζόμαστε ως ο ηγετικός πάροχος λύσεων εκτύπωσης που βοηθούν στη δημιουργία ενός πιο παραγωγικού και αποδοτικού περιβάλλοντος εργασίας,» δήλωσε ο κ. Sungwon Song, Senior Vice President του Printing Solutions Business στη Samsung Electronics. «Η Samsung είναι εστιασμένη πλήρως στην παροχή εκτυπωτικών λύσεων που είναι ιδανικές για ένα έξυπνο γραφείο. Είναι μεγάλη επιβράβευση να βλέπεις ότι τα κύρια δυνατά σημεία των μονόχρωμων εκτυπωτών και των πολυμηχανημάτων μας επιβραβεύονται για μία ακόμα φορά από το BLI.»

    «Η Samsung κατανοεί τι χρειάζονται οι πελάτες πιο πολύ από τα προϊόντα εκτύπωσης: αξιοπιστία, παραγωγικότητα και αποδοτικότητα,» δήλωσε η κα. Marlene Orr, BLI Director του Office Equipment Product Analysis. «H Samsung προσφέρει προϊόντα με δυνατές επιδόσεις σε λογικό κόστος, διατηρώντας έτσι την ηγετική της θέση ως πάροχος εκτυπωτικών λύσεων στην αγορά.»

    Δύο ακόμα βραβεία BLI 2016 Winter Pick Awards για τη Samsung

    Η Samsung κέρδισε δύο ακόμα βραβεία BLI 2016 Pick Awards, τα οποία ανακοινώνονται δύο φορές το χρόνο – το χειμώνα και το καλοκαίρι. Το Samsung ProXpress M3825DW έλαβε το βραβείο Winter Pick Award “Outstanding A4 Printer for Small Workgroups”, με τη σειρά ProXpress, η οποία είναι σε θέση να εκτυπώσει 40 σελίδες το λεπτό και προσφέρει μία σειρά από λειτουργίες ιδανικές για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Για παράδειγμα, η web πλατφόρμα eXtensible Open Architecture (XOA) προσφέρει τη δυνατότητα άμεσης εφαρμογής λειτουργικού τρίτων, καθώς και mobile εκτύπωσης μέσω του Google Cloud Print.

    Το βραβείο Winter Pick Award “Outstanding A4 Printer for Large Workgroups” κέρδισε η σειρά ProXpress M4530 που μπορεί να εκτυπώσει μέχρι και 47 σελίδες το λεπτό. Ο διπύρηνος επεξεργαστής 1GHz του Μ4530 προσφέρει τη δύναμη και τη χωρητικότητα που απαιτείται για τη διεξαγωγή εργασιών εκτύπωσης και αντιγραφής οποιουδήποτε όγκου και περιπλοκότητας, εύκολα και γρήγορα. Επιπλέον, προσφέρει στις εταιρείες τη δυνατότητα να περιορίσουν το λειτουργικό κόστος και να εξοικονομήσουν χρόνο λόγω του δοχείου τόνερ υψηλής απόδοσης και του τυμπάνου μεγάλης διάρκειας ζωής.

    Η πιο αυστηρή αξιολόγηση στην αγορά

    Τα ετήσια βραβεία του BLI “Line of the Year Awards” τιμούν τους κατασκευαστές οι οποίοι έχουν δημιουργήσει τη σειρά προϊόντων τους με στόχο να είναι τα καλύτερα στην κατηγορία τους σύμφωνα με τα αποτελέσματα των αθροιστικών δοκιμασιών όπου εξετάζονται όλα τα μοντέλα κατά τη δίμηνης διάρκειας εργαστηριακή αξιολόγηση του BLI. Οι επιλογές γίνονται από το ιδιαίτερα έμπειρο προσωπικό τεχνικών και αναλυτών του BLI οι οποίοι βαθμολογούν τις επιδόσεις των συσκευών με βάση πλήθος παραμέτρων των εξονυχιστικών εργαστηριακών δοκιμών.

    Τα βραβεία BLI Winter και Summer Pick Awards αναγνωρίζουν τα προϊόντα που είχαν τις καλύτερες επιδόσεις σε πλήθος εργαστηριακών δοκιμών του BLI, κατά τους προηγούμενους έξι μήνες.

    Επίσημος διανομέας των εκτυπωτών Samsung στην Κύπρο είναι η εταιρεία A.T. MULTITECH CORPORATION LTD.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles