19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Sandberg Solar Power Bank XL: «To απόλυτο καλοκαιρινό gadget»!

    Ένα πράγμα που υπάρχει άφθονο στη χώρα μας είναι ο περίφημος ήλιος της, καθώς είναι γνωστό ότι η Ελλάδα συγκαταλέγεται ανάμεσα στις χώρες με την μεγαλύτερη ηλιοφάνεια παγκοσμίως. Ως γνωστόν, η πλούσια ενέργεια που παράγει ο ήλιος μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε δεκάδες εφαρμογές, οι οποίες προάγουν όχι μόνο την οικονομία αλλά και την… οικολογική συνείδηση. Η Sandberg, η οποία συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιο γνωστές κατασκευάστριες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον χώρο των Power Banks κυκλοφόρησε πρόσφατα στην αγορά το επαναστατικό Solar Power Bank XL, το οποίο όπως μπορείτε να φανταστείτε και από την ονομασία του, πρόκειται για μία μεγάλη φορητή μπαταρία με χωρητικότητα στα 5.000mAh, η οποία “τρέφεται” με… ηλιακή ενέργεια!

    Sandberg Solar Power Bank XL (1)

    Here comes the summer sun…

    Το Solar Power Bank XL της Sandberg (που κατασκευάζεται στις Η.Π.Α) φέρει στο επάνω τμήμα του ένα ηλιακό panel με ηλιακές κυψέλες και χρησιμοποιείται για να φορτίζει μία σειρά από ηλεκτρικές συσκευές όπως smartphones, tablets, φωτογραφικές μηχανές και άλλου είδους μικρότερες ηλεκτρικές συσκευές. Δε χρειάζεται και ιδιαίτερη σκέψη για να καταλάβετε ότι το Solar Power Bank της Sandberg μπορεί άνετα να μετατραπεί στον καλύτερο καλοκαιρινό σας σύντροφο, ειδικότερα σε όσους λατρεύουν τις outdoor δραστηριότητες. Για παράδειγμα, η πρόταση της Sandberg μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε φεστιβάλ, μεγάλα ταξίδια, στην παραλία, σε κάμπινγκ και γενικά σε περιοχές που υπάρχει άφθονη ηλιακή ενέργεια και η «παραδοσιακή» ηλεκτρική ενέργεια λάμπει δια της απουσίας της.

    Sandberg Solar Power Bank XL (6)

    Εξωτερικά, η φορητή μπαταρία της Sandberg διακρίνεται για τον φουτουριστικό της σχεδιασμό και είναι αρκετά compact, με βάρος που αγγίζει τα 350 γραμμάρια. Η built-in μπαταρία ιόντων λιθίου με χωρητικότητα στα 5.000mAh μπορεί να φορτιστεί είτε μέσω ηλιακής ενέργειας (απαιτούνται 10 – 12 ώρες στον ήλιο για να φορτιστεί πλήρως), είτε μέσω της φόρτισης από τη διαθέσιμη θύρα microUSB (η πλήρης φόρτιση διαρκεί περίπου στις 5 με 6 ώρες). Σύμφωνα με τους κατασκευαστές του, το ηλιακό panel του Solar Power Bank μπορεί να συγκεντρώσει ενέργεια κοντά στα 5W όταν βρίσκεται σε direct ηλιακό φως, ενώ παράλληλα το Solar Power Bank της Sandberg έχει output στα 2.1 Amps και input στο 1 Amp.

    Sandberg Solar Power Bank XL (7)

    Επιπλέον, το Solar Power Bank της Sandberg διαθέτει ένα πολύ χρήσιμο stand, για να στέκεται σε οριζόντια διάταξη, όπως επίσης δύο πολύ ισχυρά LED lights στο πίσω μέρος που χρησιμεύουν ως φακός. Επιπλέον, τα ενδεικτικά LEDs στο μπροστινό τμήμα πληροφορούν για την κατάσταση της συσκευής, ενώ επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι είναι μερικώς αδιάβροχο.

    Sandberg Solar Power Bank XL (4)
    Ότι πρέπει για το καλοκαίρι!

    Χωρίς αμφιβολία, η ποιοτική πρόταση της Sandberg μπορεί να εξελιχθεί στον καλύτερο καλοκαιρινό σύντροφο, βγάζοντας σας από τη δύσκολη θέση και δίνοντας σας τη δυνατότητα να έχετε φορτισμένες τις συσκευές σας, ακόμη και εάν βρίσκεστε στη μέση του πουθένα ή στο πιο απομακρυσμένο και ερημικό σημείο του χάρτη. Το Solar Power Bank XL της Sandberg το βρήκαμε στο sanberg.it και η τιμή του ανέρχεται στις 59 λίρες Αγγλίας.

    Sandberg Solar Power Bank XL (2)

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles