18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ακουστικά Sandberg Sports Earphones, για ήχο…εν δράσει!

    Για τους χρήστες που θέλουν να ακούν την αγαπημένη τους μουσική ή να μιλούν στο τηλέφωνο αλλά βρίσκονται διαρκώς στο…τρέξιμο, τα Sandberg Sports Earphones είναι η ιδανική πρόταση!

    sandberg sports earphones (3) (Medium)

    Πρόκειται για ένα τυπικό σετ ακουστικών-ψείρες με ειδικούς βραχίονες, όμως, ώστε να “αγκαλιάζουν” το αυτί και να προσφέρουν σταθερότητα υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Οι βραχίονες είναι επενδεδυμένοι με μαλακό υλικό για να μην κουράζουν, ενώ, σε αντίθεση με άλλα σετ, είναι πολύ εύκαμπτοι για να ταιριάζουν άνετα σε κάθε αυτί, χωρίς όμως να χάνουν το grip τους.

    sandberg sports earphones (2) (Medium)

    Το καλώδιό του έχει μήκος 1,2 μέτρα και διαθέτει μικρόφωνο για να τα χρησιμοποιείτε ως hands-free, ενώ οι οδηγοί είναι των 10mm και έχουν απόδοση έως 10mW. Αξίζει να αναφερθεί πως είναι τοποθετημένοι υπό γωνία ώστε να βοηθούν στη σωστή εφαρμογή των ακουστικών στο αυτί, σε συνδυασμό με τον εύκαμπτο βραχίονα. Ικανοποιημένοι μείναμε τόσο από την ακουστική τους απόδοση, όσο και από τη σταθερότητά τους ακόμα και κατά τη διάρκεια γρήγορου τρεξίματος, έτσι τα συστήνουμε ανεπιφύλακτα σε αθλητές και όχι μόνο!

    sandberg sports earphones (Medium)

    Στη συσκευασία θα βρείτε επίσης 2 ζεύγη ανταλλακτικών ear buds για να καλύψουν τα δικά σας γούστα, ή σε περίπτωση που χάσετε ένα από τα ήδη εγκατεστημένα.

    sandberg sports earphones (4) (Medium)

    Τα Sandberg Sports Earphones (και λοιπά προϊόντα της Sandberg) διατίθενται στην Ελλάδα μέσω της Wiztech.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles