14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Sandberg USB Master Charger. O σταθμός φόρτισης που σου λύνει τα χέρια!

    H Sandberg είναι μία εταιρεία, η οποία ειδικεύεται στην κατασκευή και διάθεση gadgets για mobile συσκευές, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τη ζωή του χρήστη τους ευκολότερη. Με γνώμονα τον εντυπωσιακό σχεδιασμό και την ευκολία χρήσης που προσφέρουν, τα προϊόντα της Sandberg διακρίνονται για την αξιοπιστία και την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους.

    sandberg-usb-master-charging-4

    Πρόσφατα είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τον USB Master Charger, έναν σταθμό φόρτισης που καθιστά την φόρτιση των mobile συσκευών σας πραγματικό παιχνιδάκι. Ο Master Charger μπορεί να φορτίσει 6 συσκευές ταυτόχρονα (3 tablets ή 3 smartphones) σε πλήρη ισχύ, καθώς διαθέτει 3 θύρες USB στο 1 Ampere και 3 θύρες USB στα 2,4 Αmpere. Επίσης, ο κυκλικός σταθμός φόρτισης μπορεί ακόμη να φορτίσει φωτογραφικές μηχανές και GPS και πολλές ακόμη multimedia συσκευές.

    sandberg-usb-master-charging-2

    Σε περίπτωση που βρίσκεστε στο γραφείο ή στο σπίτι και έχει παρουσιαστεί η ανάγκη να φορτίσετε περισσότερες από μία mobile συσκευές, ο USB Master Charger θα σας βγάλει σίγουρα ασπροπρόσωπους και κυριολεκτικά θα σας λύσει τα χέρια, αφού το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδέσετε το καλώδιο τροφοδοσίας και το USB cable της εκάστοτε συσκευής και ο Master Charger θα φροντίσει για τα υπόλοιπα. Ο σταθμός φόρτισης της Sandberg διαθέτει 5 χρόνια εγγύηση και είναι βέβαιο ότι θα σας καλύψει και με το παραπάνω ακόμη και τις πιο extreme ανάγκες φόρτισης, προσφέροντας ευκολία χρήσης, σταθερότητα και μοναδική αξιοπιστία.

    Για περισσότερες πληροφορίες για το USB Master Charger μπορείτε να δείτε στην επίσημη σελίδα του προϊόντος (τηλ. επικοινωνίας: 210-9019453). 

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles