19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Κάποιος κατάφερε να σπάσει το “άθραυστο” front panel του “iPhone 6”! Δείτε πώς…

    Σας είχαμε γράψει, νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, για τις δοκιμές του διάσημου Youtuber, Marques Brownlee πάνω στην αντοχή του “iPhone 6” (και αν αναρωτιέστε σε ποιο… iPhone 6 αναφερόμαστε, να υπενθυμίσουμε φυσικά πως τα σκληρά tests αφορούσαν ένα… part της συσκευής που έχει διαρρεύσει, το front panel της, το οποίο είναι κατασκευασμένο από το ιδιαίτερα ανθεκτικό κρύσταλλο-ζαφείρι).

    Ο Brownlee υπέβαλλε το panel σε δύσκολα tests, καθώς δοκίμασε να το γδάρει με το μαχαίρι και τα κλειδιά του, να το σπάσει με τα χέρια του ή πατώντας το με το παπούτσι του. Όπως είδαμε και στο σχετικό video, δεν τα κατάφερε και ο ενθουσιασμός για τους φίλους της Apple, όπως και η προσμονή για ένα “die hard” iPhone 6 τουλάχιστον όσον αφορά την οθόνη του, μεγάλωσε.

    Κάποιοι άλλοι, ωστόσο, φαίνεται πως αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν παρόμοια tests με ακόμη μεγαλύτερη “σκληρότητα”, ώστε να καταφέρουν να νικήσουν την “άθραυστη” συσκευή. Και το αποτέλεσμα, “iPhone 6” vs ρόδες αυτοκινήτου: σημειώσατε 2!

    Οι νέοι testers είναι, όπως φαίνεται, Κινέζοι και προσπάθησαν με αρκετούς τρόπους να καταστρέψουν το υποτιθέμενο front panel του iPhone 6.

    Αρχικά με ένα κοπίδι, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία…

    sapphire-glass-iphone-6-scratch

    Στη συνέχεια, με ένα σφυρί προσπαθώντας να… καρφώσουν ένα καρφί στο πάνελ (τα πάθη του… Χριστού για το κρύσταλλο-ζαφείρι).

    sapphire-glass-iphone-6-hammer

    Και τελικά, αφού προηγήθηκαν και άλλες στιγμές “βιαιότητας”, πέρασαν τις ρόδες ενός αυτοκινήτου πάνω από το front panel, κάτι που (επιτέλους για εκείνους) είχε τα προσδοκώμενα “καταστροφικά” αποτελέσματα. To “iPhone 6” και το κρύσταλλο-ζαφείρι του part που έχει διαρρεύσει έσπασε…

    sapphire-glass-iphone-6-broken-car

    Τώρα τι συμπεράσματα βγάζουμε από όλα αυτά; Τίποτα περισσότερο από το ότι δεν πρέπει, με καμία… κυβέρνηση, να πατήσετε το iPhone 6 σας (όταν με το καλό το αποκτήσετε) με το αυτοκίνητό σας. (Χμμμ… )

    Αν πάλι έχετε περαιτέρω περιέργεια, πατήστε το play για ολόκληρο το video δοκιμασιών. Κοιτάξτε να δείτε, τι πάθη “ξυπνάει” ένα front panel, λοιπόν…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles