22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Σας έλειψε το Breaking Bad; Ο Bryan Cranston στο πρώτο spot του iPad Air

    Τo Breaking Bad, μία από τις πλέον πολυσυζητημένες αμερικανικές σειρές των τελευταίων ετών, ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες, με πολλούς fans να παρουσιάζουν ήδη συμπτώματα στέρησης

    Και κάπως έτσι η Apple “φροντίζει” γι’ αυτά, χρησιμοποιώντας τη φωνή του Bryan Cranston –του μοναδικού “Walter White” του Breaking Bad που απόλαυσες τα τελευταία πέντε χρόνια στη φανταστική παραγωγή του AMC- στο πρώτο spot του νέου iPad Air.

    ipad-air-advertisement

    Η διαφήμιση, που παρουσιάστηκε από την Apple στο τέλος του χθεσινού special event της, δείχνει ένα μολύβι σε διάφορα σημεία, συμπεριλαμβάνοντας ένα επιστημονικό εργαστήριο και μία βιβλιοθήκη. Η φωνή του Cranston ακούγεται να λέει πως “είναι ένα εξαιρετικά απλό εργαλείο που είναι επίσης και εξαιρετικά ισχυρό”. Λίγο πριν το τέλος της, ένα χέρι σηκώνει το iPad Air, το οποίο ήταν κρυμμένο πίσω από το… μολύβι.

    Και κάπως έτσι δίνεται έμφαση σε ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του νέου iPad -το γεγονός ότι είναι πιο ελαφρύ και λεπτό από όλα τα προηγούμενα μοντέλα (εξ ου και η νέα ονομασία)- ενώ ο Bryan Cranston μας “παρασύρει” πίσω σε αναμνήσεις “Breaking Bad” στιγμών.

    Δείτε (και ακούστε) το νέο spot της Apple

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles