20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Satya Nadella: Αναφέρεται σε συνέντευξή του στην «απόλυτη φορητή συσκευή»: Μήπως το Surface Phone;

    Η πιο σαφής μέχρι σήμερα αναφορά στο πολυαναμενόμενο και φημολογούμενο Surface Phone, έγινε σε πρόσφατη συνέντευξη του Satya Nadella, ο οποίος υπαινίχθηκε ότι η συσκευή αυτή βρίσκεται όντως σε διαδικασία ανάπτυξης. Μιλώντας στο Australian Financial Review, ο CEO της Microsoft ανέφερε ότι η εταιρεία θα καινοτομήσει στην αγορά, με την απόλυτη φορητή συσκευή, όπως χαρακτηριστικά την περιέγραψε.

    Ήταν μόλις πριν από λίγους μήνες όταν η Microsoft, έδωσε την εντύπωση πως εγκαταλείπει την αγορά των φορητών συσκευών, όταν και πούλησε το τμήμα που ασχολούνταν με την κατασκευή features phones στη Foxconn και το οποίο είχε αγοράσει από τη Nokia. Μια εβδομάδα αργότερα, ακολούθησε ένα πρόγραμμα αναδιοργάνωσης του τμήματος φορητών συσκευών, με την απώλεια 1850 θέσεων εργασίας. Παρόλα αυτά, οι συγκεκριμένες ενέργειες και η πορεία στην αγορά δεν πτόησε τη φιλόδοξη Microsoft.

    satya-nadella
    Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο CEO της εταιρείας ξεκαθάρισε ότι στόχος της Microsoft είναι η διάθεση ενός προϊόντος το οποίο θα προσφέρει κάτι νέο στην αγορά, κάτι το επαναστατικό και φυσικά κάτι τέτοιο ισχύει και για το χώρο των smartphones. «Δεν μπορούμε να πορευόμαστε στην αγορά μόνο από φθόνο για το τι έχουν οι άλλες εταιρείες, το πραγματικό ερώτημα είναι τι μπορούμε να φέρουμε στην αγορά. Θα συνεχίσουμε να δίνουμε το παρόν σε αυτή, όχι όπως ορίζεται σήμερα, αλλά όπως μοναδικά θα μπορέσουμε να δραστηριοποιηθούμε με την απόλυτη φορητή συσκευή», τόνισε ο ίδιος.

    Υπενθυμίζουμε ότι μόλις πριν από ένα χρόνο, ο πρώην αντιπρόεδρος και επικεφαλής marketing, Chris Capossela, ανέφερε σε δηλώσεις του πως η εταιρεία ετοιμάζει μια συσκευή η οποία θα κάνει τους φανατικούς οπαδούς της Apple να σκεφθούν μια δεύτερη φορά αν θα αγοράσουν το 17ο iPhone. Με τα Windows Mobile να καταλαμβάνουν μόλις το 0.4% της αγοράς, η εταιρεία γνωρίζει πως πρέπει να κάνει κάτι δραστικό. Ας ελπίσουμε αυτό το Surface Phone, να ικανοποιήσει τις προσδοκίες των καταναλωτών, όταν και αν κυκλοφορήσει.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles