21.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Save the date: 13 Μαρτίου, 16:00 ώρα Ελλάδος ανοίγουν οι εγγραφές για το Google I/O

    H Google ανακοίνωσε ότι οι εγγραφές για το Google I/O που θα πραγματοποιηθεί και φέτος στο Moscone Center στο San Francisco από 15-17 Μαΐου, θα ανοίξουν στις 13 Μαρτίου, στις 16:00 ώρα Ελλάδος ή 07:00 PDT.

    Όσοι από εσάς ενδιαφέρεστε, καλείστε να είστε πανέτοιμοι, γιατί, αν θυμάστε πέρυσι, τα εισιτήρια για το event “ξεπούλησαν” μέσα σε λιγότερο από 30 λεπτά. Βέβαια, όσοι το παρακολούθησαν, ανταμείφθηκαν με το παραπάνω καθώς, και είδαν όλες τις νέες Nexus συσκευές και παρακολούθησαν ένα τρομερό show με τα Google Glasses.

    Οι τιμές των εισιτηρίων θα είναι ίδιες με πέρυσι, δηλαδή, στα 900 δολάρια και 300 για τους φοιτητές και στο Google Developers θα πρέπει να διαβάσετε τι θα πρέπει να κάνετε προκειμένου να καταφέρετε να κλείσετε γρήγορα τα εισιτήρια σας. Για εσάς που δεν θα προλάβετε να κλείσετε ή δεν μπορείτε να το κάνετε, η Google, άλλη μία χρονιά, θα οργανώσει Viewing Parties μέσω διαφόρων κοινοτήτων, αλλά και Google Hangouts για να δείτε θεματικές ενότητες που σας ενδιαφέρουν. Αν δε, θέλετε να παρακολουθείτε τα νέα για το Google I/O, μπορείτε στο Google+ να παρακολουθείτε το hashtag #io13.

    Για να δούμε… τι Nexus και τι “πτήσεις” ετοιμάζει η Google για φέτος; Εν τω μεταξύ, θυμηθείτε τι είδαμε στο Google I/O 2012:

    Πηγή: The Next Web

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles