21 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Scentee: όταν το smartphone ή το tablet σου αρχίζει να… μυρίζει

    Να ένα gadget που θα κάνει τις ειδοποιήσεις από το smartphone σας λίγο διαφορετικές. Είναι το Scentee και είναι μία συσκευή που συνδέεται με τις συσκευές σας και βγάζει… μυρωδιές.

    scentee

    Ουσιαστικά, πρόκειται για μία συσκευή που έχει μέσα της αποθηκευμένο ένα μηχανισμό αρωματισμού. Με την εφαρμογή (διαθέσιμη για iOS και Android), μπορείτε να τη ρυθμίσετε ώστε αντί για ηχητικές ειδοποιήσεις από τη συσκευή σας, να σας έρχεται μία συγκεκριμένη μυρωδιά. Προς το παρόν μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα στο τριαντάφυλλο, τη φράουλα, τον καφέ, τη λεβάντα και το δενδρολίβανο, ενώ το cartridge στο εσωτερικό του gadget αρκεί για 100 χρήσεις.

    Ποια μπορεί να είναι η χρησιμότητα του Scentee; Δεν ξέρουμε να σας πούμε. Υποθετικά μιλώντας, θα είναι ευχάριστο να έχετε ρυθμίσει το smartphone σας ώστε, μαζί με το ξυπνητήρι το πρωί, να σας κατακλύζει και η μυρωδιά του καφέ. Όμως, δεν είναι όλα τα πράγματα χρήσιμα, κι αν έχετε να ξοδέψετε 35 δολάρια για κανένα σοβαρό λόγο, ίσως και να είναι ενδιαφέρον. Μπορείτε να το βρείτε εδώ. H εταιρεία, πραγματοποιεί πια αποστολές σε όλο τον κόσμο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles