20 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Σε επίσημη ανακοίνωση η Samsung εκτιμά επιπλέον 3 δισ. δολάρια σε απώλειες κερδών από το Note 7 explode-gate

    Σε επίσημη ανακοίνωσή της η Samsung Electronics εκτιμά ότι θα έχει αρνητικό αντίκτυπο κόστους περίπου 3 trillion won (περί τα 3 δισ. δολάρια) στα λειτουργικά της κέρδη το 4ο τρίμηνο του 2016 και το πρώτο τρίμηνο του 2017 λόγω της διακοπής πωλήσεων του Galaxy Note 7.

    Η εταιρεία έχει ήδη κατανείμει το αναμενόμενο άμεσο κόστος από τη διακοπή των πωλήσεων στα αναθεωρημένα κέρδη για το τρίτο τρίμηνο που ανακοίνωσε στις 11 Οκτωβρίου, αλλά αναμένει ότι η μείωση των εσόδων της από τις πωλήσεις που έχουν διακοπεί θα συνεχίσει να έχει αρνητικό αντίκτυπο στα λειτουργικά κέρδη της εταιρείας για τα επόμενα δύο τρίμηνα. Ο αρνητικός αντίκτυπος εκτιμάται περί τα 2 trillion won για το 4ο τρίμηνο του 2016 και περί το 1 trillion won για το 1ο τρίμηνο του 2017.

    Στην ίδια ανακοίνωση τύπου, η Samsung σημειώνει ότι, προχωρώντας μπροστά, έχει στα σχέδιά της να εξομαλύνει τη mobile βιομηχανία της, επεκτείνοντας τις πωλήσεις των ναυαρχίδων της, όπως είναι τα Samsung Galaxy S7 και S7 Edge. Επιπλέον, η εταιρεία θα επικεντρωθεί σε βελτίωση της ασφάλειας των προϊόντων της για τους καταναλωτές κάνοντας σημαντικές αλλαγές στις διαδικασίες διασφάλισης ποιότητας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles