18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Πούλα και εσύ μέσω του sellsmart!

    Το ξέρατε ότι στο sellsmart μπορείτε να καταχωρείτε προϊόντα τεχνολογίας που θέλετε να πουλήσετε; 

    Αυτό μπορεί να γίνει αν, αφού έχετε κάνει είσοδο στον λογαριασμό σας, πατήσετε το σύνδεσμο «καταχώρηση» από το μενού, και επιλέξετε την κατηγορία (Κινητά, Tablet, Laptop, Desktop, Screen) που ανήκει το προϊόν σας.

    Η καταχώρηση γίνεται σε 2 στάδια:

    1. Αρχικά συμπληρώνετε όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προϊόντος που θέλετε να πουλήσετε, και πατάτε το κουμπί «Ολοκλήρωση Καταχώρησης και προσθήκη φωτογραφιών» (φωτόγραφία 1).
    2. Στην συνέχεια εισάγετε τις πραγματικές φωτογραφίες του, και αφού ολοκληρώσετε την εισαγωγή τους, πατάτε «Ολοκλήρωση καταχώρησης» (φωτογραφία 2).

    insert11

     

    insert2

    Μόλις ολοκληρώσετε την καταχώρηση, θα σας έρθει ένα email, μέσα από το οποίο θα σας ζητηθεί να ενεργοποιήσετε την καταχώρηση σας. Το προϊόν σας θα εμφανιστεί στο σύστημα μόλις κάνετε ενεργοποίηση.

    Έτσι, μπορείτε να φτιάξετε μία όμορφη παρουσίαση του προϊόντος που πουλάτε και να το χρησιμοποιήσετε ως σύνδεσμο αναφοράς προς την συσκευή σας (σε forum ή μέσα κοινωνικής δικτύωσης), αφού σας δίνεται η δυνατότητα να συμπληρώσετε τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής σας, να ανεβάσετε φωτογραφίες αλλά και να συμπληρώσετε στην περιγραφή ότι άλλο εσείς νομίζετε ότι πρέπει να αναφέρετε στον υποψήφιο αγοραστή. Σας υπενθυμίζουμε ότι προτού προβείτε σε οποιαδήποτε αγοραπωλησία μέσω του sellsmart θα πρέπει να έχετε διαβάσει προσεκτικά τον «Σύμβουλο αγοράς» ώστε να αποφύγετε πιθανές παγίδες.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles