21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Sellsmart.gr: Έκλεισε επιτυχώς τον πρώτο μήνα λειτουργίας του

    H νέα πλατφόρμα αναζήτησης προϊόντων τεχνολογίας Sellsmart.gr έκλεισε εδώ και λίγες ημέρες τον πρώτο μήνα λειτουργίας της, εξυπηρετώντας τις ανάγκες των χρηστών που αναζητούν προϊόντα τεχνολογίας στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Το Sellsmart.gr  είναι μια φρέσκια προσέγγιση, διαφοροποιημένη από τον ανταγωνισμό. Περιλαμβάνει τόσο καινούρια, όσο και μεταχειρισμένα προϊόντα από καταστήματα, αλλά και απλούς χρήστες.

    Sellsmart.gr

    Κατά την διάρκεια των πρώτων 30 ημερών, τα εγγεγραμμένα καταστήματα της ιστοσελίδας έχουν φτάσει ήδη τον αριθμό των 36, ενώ ο αριθμός των προϊόντων που έχουν συγκεντρωθεί ξεπερνάει τις 90.000 (!). Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί μέσα από τις σελίδες του περίπου 10.000 αναζητήσεις, με δημοφιλέστερη αυτή για το LG Nexus 5.

    Πρωταρχικό ρόλο στη σχεδίαση του Sellsmart.gr έχει διαδραματίσει η ευκολία στη χρήση, η απλή σχεδίαση και η προσήλωση στον στόχο, ο οποίος είναι η εύκολη και γρήγορη αναζήτηση των προϊόντων που ενδιαφέρουν τους χρήστες. Μην ξεχνάτε επίσης ότι οι χρήστες του sellsmart.gr μπορούν να αναζητούν προϊόντα είτε από την μπάρα αναζήτησης που υπάρχει στην αρχική σελίδα, είτε από τα φίλτρα που υπάρχουν σε κάθε κατηγορία. Τέλος, παρέχεται η δυνατότητα στους εγγεγραμμένους στο sellsmart χρήστες, να καταχωρούν προϊόντα για πώληση.

    Περιηγηθείτε και εσείς στο Sellsmart.gr για να απολαύσετε την ευκολότερη και ταχύτερη αναζήτηση των καλύτερων τιμών της αγοράς σε προϊόντα τεχνολογίας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles