20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Event για μία πρώτη γεύση από τα… Windows 9 ανακοίνωσε η Microsoft στις 30 Σεπτεμβρίου

    Ανακοίνωση για event που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου στο San Francisco από τη Microsoft, επιβεβαιώνοντας μ’ αυτό τον τρόπο τις φήμες που είχαν διαρρεύσει και αφορούσαν αυτή την ημερομηνία. Η εταιρεία έστειλε τις προσκλήσεις, με τους Joe Belfiore και Terry Myerson να ετοιμάζονται να μας μιλήσουν για το μέλλον των Windows, δηλαδή τα Windows 9.

    Windows-9-30-September

    Αναμένεται ότι η Microsoft θα έχει έτοιμο για το event ένα “Windows Technical Preview”, προσφέροντας σε προγραμματιστές και επιχειρησιακούς πελάτες μία πρώτη γεύση από τις αλλαγές που θα μας φέρουν τα επόμενα Windows.

    Το τελευταίο διάστημα συνεχίζονται οι διαρροές σχετικά με το τι περιμένουμε από τα Windows 9, με πληροφορίες για το νέο Start Menu τους, ένα virtual desktop feature καθώς και Notification Center. Επιπλέον, η Microsoft ετοιμάζεται για μικροαλλαγές στο user interface για το desktop, ίσως και ενσωμάτωση της voice assistant Cortana.

    Το νέο λειτουργικό σύστημα της εταιρείας αναμένεται ότι θα είναι έτοιμο για κυκλοφορία μέσα στην επόμενη χρονιά, οπότε και θα γνωρίσουμε το σύνολο των νέων χαρακτηριστικών του.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles