18.5 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Shure SE215m+, high-end “ψείρες” για τον απαιτητικό!

    Όταν σκεφτόμαστε ακουστικά-“ψείρες”, το μυαλό μας πάει αυθόρμητα σε φθηνές λύσεις… περιπτέρου, οι οποίες όμως χαλάνε ταχύτατα λόγω της χαμηλής ποιότητας κατασκευής. Έτσι, για το χρήστη που χρησιμοποιεί συχνά τα ακουστικά του, αξίζει η αγορά ενός ποιοτικού ζεύγους που θα αντέξει για χρόνια στην τσέπη ή στην τσάντα του! Και τα Shure SE215m+ είναι ένα τέτοιο ζευγάρι.

    Χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα κατασκευής και κύριως τα αποσπώμενα ακουστικά, καθώς πρόκειται για δύο διαφορετικά σώματα που μπορείτε πολύ εύκολα να αφαιρέσετε από τα καλώδιά τους! Έτσι, ακόμη κι αν μετά από καιρό (ή κάποιο ατύχημα) το καλώδιο φθαρεί, μπορείτε πολύ απλά να πάρετε ένα νέο σε χαμηλή τιμή και να κρατήσετε τα ίδια ακουστικά, που είναι και το ακριβότερο τμήμα του σετ!

    shure-se215m-2 shure-se215m-5 shure-se215m-6 shure-se215m-7

    Τα SE215m+ διαθέτουν gold-plated επαφές παντού για καλύτερη ποιότητα ήχου και δύο τύπους ειδικών earbuds στη συσκευασία. Αποτελούνται από τρία ζευγάρια έκαστος (Small, Medium, Large) και ο πρώτος τύπος αποτελείται από τα τυπικά, rubber earbuds ενώ ο δεύτερος από αφρώδη buds που πιέζονται και καθώς διογκώνονται ξανά, παίρνουν το σχήμα του εσωτερικού του αυτιού σας, για ιδανική απομόνωση από το περιβάλλον και για να μη σας ενοχλούν. Τέλος, στη συσκευασία θα βρείτε και ένα βολικό pouch μεταφοράς.

    shure-se215m-8 shure-se215m-4 shure-se215m-3 shure-se215m-1

    Τα Shure SE215m+ διατίθενται στην Ελλάδα από την Ν.Ευθυμιάδης (Αποκλειστικός αντιπρόσωπος)

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles