18.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Παίξτε δωρεάν το all-time classic SimCity 2000: Special Edition!

    Το SimCity 2000 της Maxis θεωρείται δικαιολογημένα ανάμεσα στα πιο ιστορικά games όλων των εποχών, καθώς όταν κυκλοφόρησε το 1994 αποτέλεσε το game που έκανε ευρύτερα γνωστό το είδος των city-building simulations (οι πρώτες βάσεις είχαν μπει μερικά χρόνια πριν το 1989 με το πρώτο SimCity). Έκτοτε βέβαια κυκλοφόρησαν πολλές συνέχειες του ιστορικού παιχνιδιού, κυκλοφορώντας το SimCity σε κονσόλες και διάφορες άλλες πλατφόρμες.

    Simcity_2000_2

    Η Electronic Arts ανακοίνωσε πρόσφατα ότι διαθέτει δωρεάν τον κλασικό τίτλο SimCity 2000 σε όλους όσους είναι εγγεγραμμένοι χρήστες της υπηρεσίας Origin. To SimCity 2000 προσέφερε μία σειρά από βελτιώσεις σε σύγκριση με τον προκάτοχο του (που θεωρήθηκαν επαναστατικές για τα δεδομένα της εποχής του), περιλαμβάνοντας μία σειρά από upgrades στους μηχανισμούς του gameplay που έδινε τη δυνατότητα στους υποψήφιους δήμαρχους να δημιουργήσουν μία μεγάλη ποικιλία κτιρίων, ενώ σε σύγκριση με τον πρώτο τίτλο της σειράς προσέθετε περισσότερο βάθος σε ότι έχει να κάνει με την οικονομική διαχείριση και το δίκτυο των μεταφορών. Μάλιστα, το SimCity 2000 προσέφερε στους gamers της εποχής και μία σειρά από pre-built scenarios και φυσικές καταστροφές που σίγουρα έθεταν τους υποψήφιους δημάρχους ενώπιον των… ευθυνών τους.

    sim-city-2000_1

    Η EA συνήθως πουλάει το SimCity 2000 για 5.99 δολάρια, για αυτό επειδή δεν γνωρίζουμε πόσο ακόμα θα κρατήσει η συγκεκριμένη προσφορά, για αυτό εάν ενδιαφέρεστε να το κατεβάσετε θα σας συστήναμε να βιαστείτε και να επισκεφτείτε άμεσα το Origin. Αναμφίβολα, πρόκειται για ένα κομμάτι της ιστορίας των video games που δε γίνεται να λείπει από τη συλλογή των gamers που σέβονται τον εαυτό τους!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles