20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Sinister Six. H Sony ανακοινώνει το spin-off του Spider-Man!

    Η Comic-Con βρίσκεται σε εξέλιξη και αυτό ως είθισται σημαίνει πολλές και ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις. Μία από αυτές έχει να κάνει και με την επόμενη χρονικά υπερηρωϊκή ταινία της Sony, η οποία δεν θα είναι το The Amazing Spider-Man 3 (όπως θα περίμεναν οι περισσότεροι) αλλά το Sinister Six, μία παραγωγή που θα ακολουθεί τα βήματα έξι “κακών” ηρώων από το σύμπαν του Spider-Man, οι οποίοι λατρεύουν να προκαλούν το χάος και την καταστροφή.

    Sinister Six1

    Οι υπεύθυνοι της Sony Columbia Pictures ανέφεραν χαρακτηριστικά ότι το Sinister Six, που θα αποτελεί ουσιαστικά ένα spin-off του Spider-Man, θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 11 Νοεμβρίου 2016. Υπεύθυνος του εν λόγω ενδιαφέροντος project ορίστηκε ο συγγραφέας-σκηνοθέτης Drew Goddard, ο οποίος στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με τα World War Z και Cloverfield. Εάν κρίνουμε από τα comics του δημοφιλούς “Αραχνάκια”, η ομάδα των Sinister Six απαρτίζεται από τους Green Goblin (τον οποίο στο προηγούμενο Spider-Man υποδύθηκε o Dane deHaan), Lizard, Rhino, Doctor Octopus, Vulture και Mysterio, αλλά και από άλλους κακούς υπερήρωωες όπως ο Electro, ο οποίος όμως γνώρισε τη συντριβή από τον άνθρωπο-αράχνη οπότε είναι μάλλον δύσκολο να τον ξαναδούμε. Πολλά πράγματα για τη ταινία βέβαια δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά, καθώς είναι πολύ νωρίς ακόμα και τα μόνα στοιχεία που έχουμε για αυτήν είναι κάποιες σκηνές που παρακολουθήσαμε στο The Amazing-Spider Man 2.

    Sinister Six2

    Η απόφαση της Sony να κυκλοφορήσει το Sinister Six μέσα στο 2016, αλλά και η ύπαρξη του Uncharted (ενός εκ των κορυφαίων video games του PlayStation που μεταφέρεται στον κόσμο του κινηματογράφου), το οποίο θα βγει το καλοκαίρι του 2016, όπως ήταν λογικό έγιναν η αιτία για να μεταφερθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας του The Amazing Spider-Man 3 μέσα στο 2018. Χωρίς αμφιβολία, είμαστε πολύ περίεργοι να δούμε το πως θα καταφέρουν οι υπεύθυνοι του Sinister Six να κολλήσουν τα κομμάτια του puzzle με τις υπόλοιπες ταινίες Spider-Man. Μόνο και μόνο βέβαια το να παρακολουθήσεις μία ομάδα κακών υπερηρώων να πρωταγωνιστεί, αυτό αποτελεί από μόνο του ένα πολύ ισχυρό δέλεαρ!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles