18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Έτσι θα είναι ο επόμενος ψηλότερος ουρανοξύστης στον κόσμο. Σε μόλις λίγους μήνες

    Σας έχουμε ξαναγράψει γι αυτό. Μία Κινεζική κατασκευαστική εταιρεία, η Broad Sustainable Building, ετοιμάζεται να χτίσει το πιο ψηλό κτίριο στον κόσμο, μέσα στους επόμενους τρεις μήνες. Ο ουρανοξύστης SkyCity θα έχει ύψος 838 μέτρα και οι κατασκευαστές, θα χτίζουν 5 ορόφους την ημέρα. Τρελό;

    sky-city-one-04

    Η κατασκευή επρόκειτο να ξεκινήσει τον περασμένο Ιανουάριο, πρόγραμμα που αναβλήθηκε λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην πόλη Changsha, στην Κίνα. Θα ξεκινήσει όμως μέσα στις επόμενες μέρες και η εταιρεία είναι πανέτοιμη να κερδίσει το στοίχημα, τόσο του ύψους, όσο και του χρόνου. Σημειώστε βέβαια πως μέσα σε 90 ημέρες, θα έχει κατασκευαστεί το εξωτερικό του κτιρίου. Στο χρονικό διάστημα αυτό, δεν περιλαμβάνεται και η εσωτερική διαμόρφωση, που αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί τον Ιανουάριο του 2014.

    tallest-buildings-e1340467617910

    Και πάλι. Αν αναλογιστεί κανείς πως το SkyCity θα έχει 104 ανελκυστήρες και θα στεγάζει, διαμερίσματα, γραφεία, ξενοδοχείο και εμπορικό κέντρο τουλάχιστον, και αν θυμηθούμε ότι το για λίγο ακόμα ψηλότερο κτίριο στον κόσμο, το Burj Khalifa στο Dubai, χρειάστηκε 5 χρόνια για να χτιστεί, άνετα μιλάμε για θαύμα.

    Δείτε τώρα το βίντεο για το πώς θα είναι το επόμενο ψηλότερο κτίριο στον κόσμο:

    Related Articles

    6 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles