13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Skype για Android με update που φέρνει αλλαγές

    Η εφαρμογή Skype μας συνηθίζει με συχνά updates και αυτή την φορά, σειρά έχουν οι Android users. Συγκεκριμένα, η ενημέρωση αφορά την έκδοση 6.11 και φέρνει στους χρήστες τις εξής αλλαγές:

    • Διαχείριση συνομιλιών: οι χρήστες πατώντας παρατεταμένα επάνω σε μια επαφή ή σε μια συνομιλία τους ενώ βρίσκονται στην καρτέλα Recent, θα τους εμφανιστεί ένα toolbar όπου θα τους επιτρέπει να διαγράψουν, να σημειώσουν ως αναγνωσμένο ή να κάνουν mute τις ειδοποιήσεις τους.

    • Αποθήκευση μηνυμάτων βίντεο: απλά πατώντας επάνω σε κάποιο βίντεο που είτε έχουν λάβει είτε έχουν καταγράψει οι ίδιοι στα μηνύματα, μπορούν να το αποθηκεύσουν απευθείας στην gallery της συσκευής τους

    skype 6.11 for android

    • Βελτιωμένη αναζήτηση: οι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν περιεχόμενο συνομιλιών, μαζί με επαφές και ονομασίες από groups.
    • Κοινοποίηση με groups: άμεση κοινοποίηση φωτογραφιών από την Android συσκευή μέσα σε μια group συνομιλία ενώ είναι δυνατή η προώθηση (forward) εικόνων μέσα από κάποιο group σε κάποιο άλλο ή και σε κάποια επαφή.
    • Αναβαθμισμένα Mojis: και εδώ όπως και προηγουμένως ισχύει η δυνατότητα προώθησης Moji μέσα από μια συνομιλία σε μια άλλη, χωρίς όμως να γίνεται αυτόματα η αναπαραγωγή τους μετά την προώθηση, δίνοντας στους χρήστες την επιλογή αν θέλουν να το ξαναδούν ή όχι.

    Η ανανεωμένη εφαρμογή βρίσκεται έτοιμη για λήψη στο Play Store.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles