20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Skype για iOS 9 και Mac OS X 10.11 El Capitan

    Διπλό είναι το update για τις αντίστοιχες εφαρμογές του Skype για iOS 9 και Mac OS X 10.11 El Capitan. Πάμε να δούμε τι νέο φέρνουν τα updates.

    Skype για iOS 9

    Η τελευταία αναβάθμιση της εφαρμογής εισάγει δυο νέους τρόπους προβολής: Slide Over και Split View, δίνουν τη δυνατότητα στους χρήστες να χρησιμοποιούν το Skype, χρησιμοποιώντας παράλληλα και άλλη εφαρμογή. Ουσιαστικά, για δυο εφαρμογές, δίπλα-δίπλα.

    Όταν οι χρήστες θα λαμβάνουν μήνυμα από κάποια επαφή τους, θα μπορούν να απαντάνε από την lock screen, μέσα από τις ειδοποιήσεις. Αυτό βέβαια προϋποθέτει ότι έχετε ενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις από τις Ρυθμίσεις [Settings (Ρυθμίσεις)> Ειδοποιήσεις (Notifications)> Skype > Ενεργοποίηση Ειδοποιήσεων (Allow Notifications)] και στη συνέχεια επιλέξτε να εμφανίζεται η ειδοποίηση σε Banner μορφή.

    Ακόμη, γίνεται συντομότερη η έναρξη μιας συνομιλίας, από το Spotlight της συσκευής σας, απλά αναζητώντας το όνομα της επαφής. Το Skype προτρέπει τους χρήστες να αποθηκεύουν αυτομάτως τους φίλους τους στην εφαρμογή (Skype > My Info > Settings > Automatically add friends), προκειμένου να ελέγχει ποιοι χρησιμοποιούν Skype και ποιοι όχι.

    Skype για Mac OS X 10.11 El Capitan

    Η εφαρμογή του Skype για το νέο λειτουργικό σύστημα του MAC, αναβαθμίστηκε για την υποστήριξη του νέου OS και εισάγει και εδώ την προβολή Split View, προκειμένου οι χρήστες να επωφεληθούν από το multitasking. Ακόμη, και στην έκδοση του Skype για MAC, δίνεται η δυνατότητα για αυτόματη προσθήκη φίλων, πηγαίνοντας στα Contacts (Επαφές) και στη συνέχεια επιλέγοντας Add Contacts, όπου θα σας εμφανιστεί η επιλογή της αυτόματης προσθήκης επαφών είτε από τον MAC σας είτε από το βιβλίο διευθύνσεων (address book). Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή από την επίσημη σελίδα του Skype.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles