18.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Sleepy Time: Το παιχνίδι που ο παίκτης… αυνανίζεται!

    Έχουμε δει παιχνίδια και παιχνίδια, τίτλους με ό,τι περιεχόμενο μπορείς να φανταστείς, παιχνίδια που ούτε καν πιστεύαμε ότι θα μπορούσαν να υπάρξουν. Κι όμως, όλα όσα πιστεύαμε, εκεί που νομίζαμε ότι το ‘χαμε τελικιάσει, τσουπ, να ‘σου το Sleepy Time που ήρθε να αλλάξει άρδην όλα όσα θεωρούσαμε δεδομένα. Γιατί; Διότι ως αντικείμενό του έχει τον… αυνανισμό!

    sleepy-time-guy

    Στο Sleepy Time, βλέπεις, ελέγχεις ήρωες που το βράδυ πάσχουν από καταθλίψεις, αϋπνίες και τα ρέστα και για να καταφέρουν να κοιμηθούν χαλαρώνουν με τον δικό τους τρόπο. Είναι ένα rhythm game στο στυλ του Guitar Hero και του Rockbandμε τη διαφορά ότι δεν παίζεις την κιθάρα σου αλλά… άλλο όργανο. Όσο για τα κομμάτια που περιλαμβάνει είναι πιο τελειωμένα κι από το ίδιο του το concept, κάτι που, μεταξύ μας, συνιστά κατόρθωμα αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

    Μπορείς να το παίξεις (το Sleepy Time) στο link που σου δώσαμε πιο πάνω. Μην περιμένεις γραφικά επιπέδου GTA V αλλά καλού κακού φρόντισε να απομακρύνεις τυχόν περίεργους από την οθόνη σου. Και φόρα και ακουστικά. Δεν σου φταίνε σε κάτι οι γύρω σου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles