13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Smartphone με κυρτή οθόνη ετοιμάζει και η LG

    Πριν λίγες μέρες είχαμε διαβάσει ότι η Samsung ετοιμάζει πιθανότατα μία “active” έκδοση του Note 3 με εύκαμπτη οθόνη. Όπως αποκάλυψε σε κορεατικό site, ωστόσο, η LG, έχει ξεκινήσει και αυτή ήδη τη μαζική παραγωγή ενός smartphone με κυρτή οθόνη.

    LG-Z-Photoshop
    Η φωτογραφία που βλέπετε δείχνει ένα “πειραγμένο” LG G2 στο Photoshop. Πώς θα είναι όμως στην πραγματικότητα ένα smartphone της εταιρείας με κυρτή οθόνη; Θα το μάθουμε πολύ σύντομα!

    Το LG Z, όπως είναι γνωστό έως τώρα, αναμένεται να ενταχθεί στην ομάδα των high-end Android συσκευών της εταιρείας. Όπως διαβάζουμε, μάλιστα, στο ZDNet, πρόκειται για μία συσκευή με εύκαμπτη οθόνη, η οποία, ωστόσο, θα στηρίζεται σε ένα “σταθερό σασί” (όπως είναι προφανές, καθώς δεν υπάρχουν ακόμη εύκαμπτες… μπαταρίες), με την καμπύλη της οθόνης να παραπέμπει στην κυρτή OLED TV που κυκλοφόρησε πρόσφατα η κορεατική εταιρεία. Σημειώνεται επίσης ότι η “κυρτή” οθόνη του τηλεφώνου θα αποτελεί ιδανική επιλογή για gaming αλλά και παρακολούθηση ταινιών, κάτι που βέβαια μένει να αποδειχθεί στην πράξη.

    Η συσκευή θα ενσωματώνει προδιαγραφές κορυφής, στα πρότυπα του G2, όπως τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 800, ενώ, όπως φαίνεται, θα κυκλοφορήσει αρχικά στην κορεατική αγορά πολύ σύντομα.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles