17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ένα smartwatch όπως θα ήθελες να είναι…

    Κι ενώ νέα smartwatches συνεχίζουν να ανακοινώνονται, υπάρχει ακόμη η αίσθηση ότι καμία εταιρεία δεν έχει βρει το ιδανικό εκείνο concept που θα κάνει τη διαφορά. Φυσικά, αναμένουμε ακόμη πολλές προτάσεις (από την Apple π.χ. ή τη Google που λέγεται ότι, εδώ και καιρό, ετοιμάζουν πυρετωδώς έξυπνα ρολόγια) αλλά, σε κάθε περίπτωση, ό,τι έχουμε δει δε μας έχει ενθουσιάσει όσο θα θέλαμε. Και κάπως έτσι, το concept design του Gabor Balogh ίσως αποτελεί ένα “καμπανάκι” προς τις εταιρείες για μία πρόταση που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Κι αυτό γιατί δε “θυσιάζει” το σχεδιασμό της συσκευής για την καλύτερη απόδοσή της.

    smartwatch-concept

    Μοιάζει με ένα κανονικό ρολόι με στρογγυλή σχεδίαση, που, σε μία πρώτη όψη, δεν ξεχωρίζει από μία συμβατική πρόταση. Οι “smart” εφαρμογές και λειτουργίες βρίσκονται έξυπνα τοποθετημένες σ’ αυτό, όπως, για παράδειγμα, χρησιμοποιώντας το bezel το οποίο μετακινείται ή με την έξυπνη εκμετάλλευση της επιφάνειάς του, όπου εμφανίζονται μόνο όταν συγχρονίζεται με το smartphone ή το tablet σας.

    smartwatch-concept-1

    Η δε μεγάλη οθόνη του, δε, έχει άπλετο χώρο για τις ειδοποιήσεις, τις εφαρμογές υγείας ή τη μουσική αναπαραγωγή, όπως βλέπετε και στις concept φωτογραφίες του, κάποιες ακόμη από τις οποίες θα δείτε παρακάτω. Για να παίρνουν ιδέες οι μεγάλες κατασκευάστριες…

    smartwatch-concept-2

    concept-smartwatch3

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles