20 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Αποστολή χρημάτων σε φίλους για το Snapchat μέσω της νέας λειτουργίας Snapcash!

    Η ομάδα του Snapchat ανακοίνωσε μία νέα λειτουργία, η οποία για πρώτη φορά προέρχεται μέσα από συνεργασία με άλλη εταιρία. Ο λόγος για το Snapcash, το οποίο επιτρέπει την απευθείας αποστολή χρημάτων σε φίλους μέσω της εφαρμογής Snapchat, αξιοποιώντας την τεχνολογία του Square Cash.

    snapcash

    Ξεκινώντας δοκιμαστικά με χρήστες ηλικίας άνω των 18 ετών στις ΗΠΑ με συσκευές Android (σύντομα και για iOS), οι χρήστες μπορούν να εισάγουν στο Snapchat τα στοιχεία της Visa ή Mastercard χρεωστικής κάρτας τους, και στη συνέχεια να στέλνουν χρηματικά ποσά σε φίλους εύκολα μέσω του chat.

    Η διαδικασία είναι απλή: Ο χρήστης δημιουργεί το λεγόμενο cashtag, πληκτρολογώντας το σύμβολο του δολαρίου ($) και στη συνέχεια τον αριθμό του χρηματικού ποσού (π.χ. 15) το οποίο θέλει να στείλει. Το τελικό αποτέλεσμα εμφανίζεται ως $15, αλλάζοντας το χρώμα του εικονιδίου αποστολής σε πράσινο και εισάγοντας το σύμβολο του δολαρίου σε αυτό. Με τον τρόπο αυτό, ο χρήστης καταλαβαίνει πως πρόκειται για αποστολή χρημάτων.

    Όσον αφορά την ασφάλεια των χρηστών με τα στοιχεία των πιστωτικών καρτών τους, η λειτουργία Snapcash επιτρέπει την αποθήκευση και διαχείριση των δεδομένων από το Square Cash και όχι από το Snapchat.

    Τέλος, το Snapcash ίσως είναι μία πρώτη ιδέα σχετικά με το πώς μπορεί το Snapchat να εισέλθει στον τομέα των online πληρωμών, επιτρέποντας όχι μόνο αποστολή χρημάτων μέσω φίλων, αλλά και online αγορές απευθείας μέσω των snaps ή των διαφημίσεων.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles